Yavuz’dan bir proje daha: İnegöl’e ay çiçeği yağ fabrikası

Yayınlama: 10.02.2024
300
A+
A-

Gelecek Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Sedat Yavuz uyuşturucu ile mücadele ve halk ekmek fırını projelerinin ardından bir projesini daha kamuoyu ile paylaştı. Yavuz, İnegöl’de tarımsal ekonomik faaliyetleri desteklemek için ‘Ay çiçeği yağ fabrikası’ projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İlçemizdeki tarımsal potansiyeli arttırmak ve istihdam sağlanması açısından önemli bir fabrikayı İnegöl’e kazandırmak istediklerini belirten Yavuz, bu proje ile İnegöl’de yeni bir ekonomik alan oluşturulacağını söyledi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yavuz, şu ifadeleri kullandı:






“Gelecek Partisi’nin belediyecilik anlayışı, yerel ekonomiyi destekleyen ve sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen bir perspektife dayanmaktadır. Görevi aldığımızda İnegöl’de belediyenin bünyesinde kurulacak olan ay çiçeği yağ fabrikası, bölgedeki tarımsal potansiyeli artırarak istihdam yaratma ve ekonomik kalkınma amacını taşıyacakdır. Bu proje, tarım ürünlerinin değerlendirilmesi ve yerel üretimin desteklenmesi açısından önemli bir adım olacaktır”

Yavuz, açılacak yeni fabrika ile yeni pazar ve istihdam konularına destek sağlanacağını belirterek, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Ay çiçeği yağ fabrikası, yerel çiftçilere pazar ve iş olanakları sunarken, şehrin ekonomik çeşitliliğini artırarak sürdürülebilir bir ekonomik yapı oluşturacaktır. Ayrıca, bu tür projeler yerel kaynakları daha etkili kullanmayı hedefleyerek çevresel sürdürülebilirliği de destekleyecektir. İnegöl’de böyle bir ay çiçeği yağ fabrikası, bölgenin tarım potansiyelini maksimize ederek kalkınmaya önemli bir katkı sunacaktır. Bu ve bunun gibi projeler İnegöl’ümüze sözümüzdür”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş