YEDAM’I ELEŞTiRDi ‘Hiçbir çalışma göremedik’

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Bektaş, İnegöl’de protokolü imzalanan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin herhangi bir çalışma yapmadığı iddiasında bulunarak, “İmzalanan protokol gereği İnegöl’de başta madde bağımlılığı olmak üzere kumar ve internet bağımlılığıyla mücadele gibi birçok alanda YEDAM’ın faaliyet yürütüleceği kararlaştırıldı.

Yayınlama: 29.10.2021
426
A+
A-

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Bektaş, uyuşturucu operasyonları ve YEDAM ile ilgili açıklamalarda bulunan.

 

Bektaş, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:






 

“Son yıllarda ilçemizdeki ciddi derecede artan uyuşturucu kullanımı ve uyuşturucu ticaretiyle ilgili geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yapmıştık. Basın açıklamamızın ardından ilçemizdeki emniyet ekiplerimizin, uyuşturucu tacirlerine karşı geniş çaplı bir operasyon düzenlediğini gördük. Jandarma ekiplerimiz de kırsal mahallelerde uyuşturucu tacirlerine karşı geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Bu başarılı operasyonlardan dolayı kolluk kuvvetlerimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle uyuşturucuyla mücadelede kararlı adımlar atacağımızı ve yapılacak her türlü müspet çalışmaya destek vereceğimizi tekrar ifade ediyoruz”

 

YADEM’in herhangi bir çalışmada bulunmadığı iddiasında bulunan Bektaş, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı:

 

“Temmuz ayında İnegöl Belediyesi ve Kent konseyi ile Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) bir protokol imzaladı. İmzalanan protokol gereği İnegöl’de başta madde bağımlılığı olmak üzere kumar ve internet bağımlılığıyla mücadele gibi birçok alanda YEDAM’ın faaliyet yürütüleceği kararlaştırıldı. Bağımlılıkla mücadelede önemli bir adım olduğunu düşündüğümüz bu protokolün imzalanmasının üzerinden 3 ay geçmesine rağmen maalesef hiçbir çalışma göremedik. Tüm hizmetleri ücretsiz olarak YEDAM bütçesinden karşılanan ve belediyeden sadece yer tahsisi noktasında destek istenen bu çalışma neden hala başlamadı? 45 gün içinde açılması planlan YEDAM’ın, 3 ay geçmesine rağmen neden hala açılmadığıyla ilgili İnegöl belediyesinden bir açıklama bekliyoruz. Açık bir şekilde destek verdiğimiz, uyuşturucuyla mücadelede milat olacak bu çalışmanın bir an önce hayata geçirilmesini talep ediyor, Saadet Partisi olarak da bu çalışmada üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazır olduğumuzu huzurlarınızda ifade ediyoruz. Gençleri ve geleceğimizi yok eden madde bağımlılığının önlenmesi için çalışmalar yapmaya devam edeceğimizi ifade ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş