Yine aynı nokta, yine kaza

Adnan Menderes Bulvarı Palmiye Kavşağı olarak bilinen noktada her hafta bir çok kazanın meydana gelmesi vatandaşı tedirgin etmeye devam ediyor. Son olarak meydana gelen kazada, virajı alamayan araç yol kenarında bulunan araçlara çarparak durabildi.

Yayınlama: 12.11.2018
702
A+
A-

Adnan Menderes Bulvarı Palmiye Kavşağı olarak bilinen noktada kazalar devam ediyor. Bir çok kazanın meydana geldiği noktada, vatandaşlar yetkililerden yardım bekliyor.

 

Edinilen bilgilere göre kaza Adnan Menderes Bulvarı Palmiye Kavşağı olarak bilinen noktada meydana geldi. Virajı alamayan sürücü yol kenarında park halindeki araçlara çarparak durabildi.






 

Olay yerine Trafik Ekipleri’nin gelmesi ile kazayı yapan sürücü ağlamaya başladı. Daha sonra ekipleri işlemlerini tamamladı.

 

Kazanın ardından açıklamalarda bulunan vatandaşlar: “Burada bir çok kaza meydana geliyor. Her hafta aynı durum söz konusu oluyor. Biz bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz. Her zaman demeç verdik ama gereken ilgi görülmedi. Belediye Başkanımız Alper Taban’dan yardım istiyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş