YOLA DÖKÜLEN MAZOT TEHLİKE SAÇTI

Bursa-Ankara Karayolu’nda meydana gelen olayda, yola savrulan mazot bidonları tehlike saçtı. Bidonlardan yola saçılan mazot nedeni ile yol buz pistine döndü. Yol kısa sürede Emniyet ekipleri ve Belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Yayınlama: 17.03.2017
981
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz gece Bursa-Ankara karayolu, Özdilek Köprülü Kavşağı mevkiinde meydana geldi.

 

Ankara istikametinden, Bursa istikametine gitmekte olan bir TIR, Özdilek köprülü kavşağı mevkiine geldiğinde, kazasında bulunan mazot bidonları düşmeye başladı. Düşmenin etkisiyle parçalanan bidonlardan yola çok miktarda mazot döküldü.






 

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Yolun kayganlaşmasına neden olan ve kazaya sebebiyet vereceğini düşünen çevrede ki vatandaşlar durumu İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerine haber verdiler.

 

Olay yerine gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri Bursa-Ankara karayolu Bursa istikametinde mazot dökülen alanda herhangi bir kaza meydana gelmemesi için trafik güvenliği alarak, yolun temizlenmesi için durumu İnegöl Belediyesine bağlı ekiplere bildirdi.

 

BELEDİYE YOLU TEMİZLEDİ

Olay yerine kısa sürede gelen İnegöl Belediyesi Ekipleri yolu temizleyerek kayganlaşan yolda gerçekleşebilecek kazaların önüne geçti.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş