YüREK BURKAN GöRüNTü

İnegöl’de geçtiğimiz gece sokakta yaşayan bir vatandaşın görüntüsü yürekleri burktu. Atatürk Bulvarı Akman Pasajı içerisinde mermerin üzerinde uyumaya çalışan vatandaşa önce Zabıta ardından da Emniyet Ekipleri yardımcı oldu.

Yayınlama: 19.04.2019
1.277
A+
A-

Önceki gece İnegöl’de yaşanan olayda, sokakta yaşayan Nurul Sert isimli vatandaşın, Atatürk Bulvarı Aman Pasajı içerisinde mermer üzerinde uyuduğunu gören vatandaşlar, vizdan sızlatan durumu Zabıta Ekipleri’ne bildirdi.

 

Zabıta Ekipleri kısa süre içerisinde Akman Pasajı’na gelerek, Nurul Sert isimli vatandaşa çeşitli sorular sordu. Ardından da Emniyet Ekipleri’ne durum bildirildi.






 

Emniyet Ekiplerinin Akman Pasajı’na intikal etmesi ile  Nurul Sert isimli vatandaşın kimlik bilgilerine ulaşılmaya çalışıldı. Psikolojik sıkıntıları olduğu öğrenilen Sert’in, ‘Kimliğim yok’ demesinin ardından Emniyet Ekipleri, Sert’in çantalarında inceledi.

 

Nurul Sert’in çantalarında herhangi bir olumsuzluk görmeyen Emniyet Ekipleri, daha sonra Sert’in kişisel bilgilerine ulaşmak için Emniyete götürdü.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş