Zabıta Teşkilatı 192 yaşında

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 192’inci yılı dolayısıyla, büyük bir özveri ile görevlerini yapan Zabıta personeli ile bir araya gelerek Zabıta Haftasını kutladı.

Yayınlama: 04.09.2018
648
A+
A-

Belediyenin bel kemiği olan ve 7/24 çalışma prensibiyle halkın esenlik, huzur, sağlık ve düzenin sağlanması için çalışmalarına devam eden Zabıta Teşkilatı, Zabıta Haftasını kutlamaya hazırlanıyor. Bu haftaya mahsus etkinlikler düzenleyecek olan İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 192’inci yılı etkinliklerini kutlamak için hazırlıklarını tamamlarken, Belediye Başkanı Alper Taban, Zabıta Personeli ile bir araya gelerek, büyük bir özveri ile çalışan personelin Zabıta Haftasını kutladı.

 

BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR






Belediye Başkanı Alper Taban’ın Zabıta Haftasını tebrik etmek için Zabıta personeli ile bir araya geldiği buluşmada konuşan İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürü Osman Kalkan, “Öncelikle Zabıta Teşkilatımızın bu özel haftasında bizlerle birlikte olan ve teşkilatımızın kuruluş yılı bağlamında Zabıta Haftamızı kutlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ederken, tüm mesai arkadaşlarımızın Zabıta Haftasını yürekten tebrik ediyorum. Bizler Zabıta Teşkilatı olarak sorumluluk alanımıza giren bütün görevleri yerine getirirken, belediye başkanımız Sayın Alper Taban’ın önümüze koymuş olduğu vizyon ve göstermiş olduğu çalışma azmi bizim için her zaman esin kaynağı olmaktadır” dedi.

 

ZABITA PERSONELİMİZİN YANINDA OLALIM

Görevlerimizi yaparken bir takım zorluklar ile karşılaştıklarını belirten Kalkan, “Ancak bilinmelidir ki kamu düzeninin tesis edilmesi, nizam ve intizamın sağlanması amacıyla yaptığımız bütün iş ve eylemler yine kamu yararının bir gereğidir. Bu nedenle bu özel haftamızda İnegöl halkımızdan ricamız büyük bir özveri ile görevlerini yapan zabıta personelimize yardımcı olmalarıdır. Düzenin olmadığı yerde keşmekeşlik olur ki, bu durumdan hepimiz olumsuz etkileniriz. Bu yüzden kamu düzenini tesis etmeye çalışan tüm birimlerimizin yanında yer alarak onlara yardımcı olmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu unutmayalım” ifadelerine yer verdi.

 

ZABITA HAFTASI ETKİNLİKLER İLE KUTLANACAK

Zabıta teşkilatının 192. Kuruluş yılını gerçekleştireceğimiz farklı etkinlikler ile kutlayacaklarını belirten Kalkan, “Bu münasebetle tüm mesai arkadaşlarımın Zabıta Haftasını canı gönülden kutlar, bugüne kadar bu güzel teşkilatta görev yaparak emekli olan Zabıta abilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, ahirete intikal edenlere ise Allahtan rahmet diliyorum. Şu an bu onurlu görevi fiilen yürütmeye devam eden tüm arkadaşlarıma da hayırlı ve başarılı hizmetler yapmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

“ZABITA TEŞKİLATI BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE GÖREVİNİN BAŞINDA”

Belediye Başkanı Alper Taban ise tüm Zabıta Teşkilatının, Zabıta Haftasını kutlayarak başladığı konuşmasında 7/24 çalışma prensibiyle halkın esenlik, huzur, sağlık ve düzenin sağlanması için çalışmalarına devam eden Zabıta personeline teşekkürlerini sundu. Taban, “Ülke genelinde olduğu gibi belediye olarakta Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 192’inci kuruluş yılını Zabıta Müdürlüğümüzün gerçekleştireceği bir dizi etkinliklerle kutlayacağız. Verilen hizmetin niteliği itibariyle ülkemizde kolluk hizmetlerinin ayrı bir önemi ve zorluğu bulunmaktadır. Kamu kudretini devlet eliyle uygulamak suretiyle nizam ve intizamın sağlanması, sağlık ve esenlik hizmetlerinin yürütülmesi ve nihayetinde güvenliğimizin sağlanması kolluk görevlilerimiz tarafından büyük bir fedakarlıkla yürütülmektedir” dedi.

 

Zabıta teşkilatının öneminin göz ardı edilemeyeceğini belirten Taban, “Belediye olarak şehrimizde kamu düzenini sağlamak, sağlık ve esenlik hizmetlerini yürütmek, güvenlik ve asayiş konularında bir takım uygulamalar yapmak gibi görevlerimizi yerine getirirken, belediyelerin özel bir kolluk gücü olan Zabıta Teşkilatının çalışmaları büyük önem arz etmektedir. Bu anlayışla büyük bir özveri ile görevinin başında olan Zabıta personelimize mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışalım” diye konuştu.

 

Taban son olarak, “Bu vesile ile bu zor ve meşakkatli görevi en iyi şekilde yerine getirmek için büyük bir özveriyle çalışan zabıta kardeşlerimizin Zabıta Haftasını kutluyorum. Yapacakları hizmetlerin ilçemize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

KURUM BÜLTENİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş