KISA FiLM YARIŞMASINDA öDüLLER SAHiPLERiNi BULDU

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kısa film yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

Yayınlama: 09.06.2017
903
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 1. Genç Kadraj Kısa Film Yarışması, lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlendi.  İnegöl Belediyesi’nin işbirliği ve katkılarıyla gerçekleşen kısa film yarışmasında gençler nasıl sağlıklı yaşanacağını kısa film olarak anlattı. Ödül töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, gençlerin fikirlerine çok önem verdiklerini, konu gençler olduğunda belediye olarak her zaman her türlü etkinliği desteklediğini belirterek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bu organizasyondan dolayı teşekkür etti.

 

Yarışmayla ilgili konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Müdürlüğümüz olarak her zaman yeni projeler üretme çabası içerisindeyiz. Öğrencilerimiz ve gençlerimiz bizim geleceğimizdir.  Yıl içerisinde birçok akademik, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerde sanata ağırlık vererek gençlerimizin özgüvenlerini yükseltmek, estetik yönlerini kuvvetlendirmek hedefindeyiz” dedi.






 

Bilican ayrıca; “Sanat,insanların hayata bakış açısını demokratik ve estetik olarak ifade etme etkinliğidir” sözleriyle gençlerin güzel yarınlara ulaşabilmesi için yapılan çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin “Değişim Zamanı” isimli eseri 1. olarak bin 250 TL, İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Dönüm Noktası” isimli eser 2. olarak 750 TL ve yine İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Stresten Uzak Sağlığa Yakın” isimli eser 3. olarak 500 TL ödül kazandı.  İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Sağlıklı Beslenme” isimli eser mansiyon ödülüne layık görülerek 300 TL ile ödüllendirildi. Ayrıca yarışmada dereceye giren tüm eserlerdeki katılımcılar sinema bileti kazandılar.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş