Zehir taciri ile ilgili savcılık mütalaasını verdi

12 Mayıs 2018 tarihinde Şebboy Caddesi üzerindeki bir kafede uyuşturucu ticareti yaparken yakalanan N.A. isimli şahıs ile ilgili savcılık mütalaasını vererek 15 yıl hapis cezası istedi.

Yayınlama: 27.12.2018
717
A+
A-

Edinilen bilgilere göre 12 Mayıs 2018 tarihinde Şebboy Caddesi üzerinde ki bir kafede uyuşturcu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşan İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri N.A. isimli şahsı takibe aldı. Kafe içerisinde oturan N.A. isimli şahıs İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınırken, üzerinde yapılan aramada 7 çıkı halinde paketlenmiş toplam 10.90 gram bonza isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Yine N.A. isimli şahısa ait olan ve kafe önünde park halinde bulunan otomobil içerisinde yapılan aramalarda toplam 32.2 gram, arka koltukta ise 0.18 gram bonzai isimli uyuşturucu madde yakalandı.






 

Park halinde ki araç içerisinde yakalanan G.Y. ve Y.Ö. isimli iki şahıs ise uyuşturucu maddeyi N.A. isimli şahıstan aldıklarını söyledi.

 

Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan N.A. isimli tutuklu sanık önceki gün İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde duruşmaya katıldı.

 

Savcılık ise tutuklu sanık hakkında mütalasını vererek 15 yıl hapis cezası istedi.

 

Duruşma 22 Ocak tarihine ertelenirken, sanığın tutukluluk halinin devam etmesine karar verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş