MOBiLYACILAR MiLANO’YA UÇTU

İnegöllü mobilyacılar, İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen I SALONI Mobilya Fuarı için bu kente seyahat düzenledi. Geçtiğimiz yıllarda fuara katılım gösteren iş adamları için 1 uçak havalanırken, bu yıl katılımın yüksek olması nedeni ile 2 uçak kaldırıldı.

Yayınlama: 07.04.2017
1.439
A+
A-

Her yıl düzenlenen fuar nedeni ile geçmiş yıllarda 1 uçak ile Milano’ya giden iş adamları, bu yıl katılımın yüksek olması nedeni ile 2 uçak ile yolculuk yaptı.

 

Notus Turizm katkıları ile hazırlanan seyahat hakkında açıklamalarda bulunan Notus Turizm Firması Yönetici Samet Özçömlekçi, “Mobilya’nın takip edildiği yerlerin başında biliyorsunuz Milano geliyor. İş adamlarımızda bu fuara katılmak için geçtiğimiz yıllarda seyahat düzenlemişti. Bu yıl ilk defa mobilyacı iş adamlarımız bizleri tercih etti. Bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.






 

Özçömlekçi, geçtiğimiz yıllarda 1 iş adamları için 1 uçak kaldırıldığını, bu yıl katılımın yüksek olması nedeni ile 2 uçak kaldırıldığını ifade etti.

 

İNEGÖL’DEN DE KATILIM VAR

En ünlü tasarımcıların yarıştığı ve mobilya sektörüne öncülük eden Milano I SALONI Mobilya Fuarı’na İnegöl’den de katılım olduğu öğrenildi.

 

Notus Turizm koordinasyonu ile İMOS, MÜSİAD, İGİAD ve İnegöl Mobilyacılar Odası, dünyanın en büyük mobilya fuarını gezme imkanı buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş