Zehir tacirlerine ağır darbe

Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce uyuşturucu imal ve ticaretinin önüne geçmek, gençleri zehirleyen zanlıların yakalanması, vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması amacıyla İnegöl’DE ‘Narkotik’ uygulaması ve operasyonu gerçekleştirildi. Koç başıyla kapıları kırılan evler didik didik aranırken, uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı. Bir kilo civarında uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yayınlama: 21.02.2018
1.307
A+
A-

Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak’ın talimatıyla Bursa genelinde uyuşturucu ile mücadeleye yönelik operasyonlar hız kazandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce İnegöl’de de narkotik uygulaması ve operasyonu gerçekleştirildi.






 

ÖZEL HAREKAT DESTEKLİ UYGULAMA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü öncülüğünde İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olmak üzere 100 polis uygulamalara katıldı.

 

Yenice Mahallesi Refah sokak, Sinanbey mahallesi Mesudiye çıkmazı, 1. Mesudiye sokak, Letafet sokak ve bazı sokaklarda eş zamanlı uygulama yapıldı.

 

ARANDILAR

Yapılan uygulamalarda araçlar didik didik aranırken, şahıslar üzerinde de arama yapıldı. Refah sokakta şahıslar üzerinde yapılan aramada üzerinden uyuşturucu madde çıkan bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

 

Saatler süren uygulamalarda Motorlu Polis ekipleri de sokakları tek tek gezerek şüphelendikleri şahıslar üzerinde arama yaptılar.

 

İŞYERLERİ ARANDI

Yapılan uygulamalarda umuma açık işyerlerinde de aramalar yapıldı.

 

KOÇBAŞI İLE KAPILARI KIRILDI

Uygulamalar sırasında 4 adrese de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Refah sokakta bir evin çelik kapısı koçbaşı ile kırılarak açıldı. Ekipler evi didik didik ararken Rona isimli Narkotik köpeği de bingo yaptı. Evin içerisinde gizli bölmede kavanoz içerisinde saklanan esrar maddesi ele geçirildi. Evde yapılan aramalarda şahısların çantalarından bir miktar uyuşturucu maddesi bulundu.

 

1 KİLO UYUŞTURUCU

Yapılan operasyonda bir kilo civarında esrar maddesi ele geçirildi.

 

GÖZALTINA AILINDILAR

Uyuşturucu tacirleri B.Ç. ile G.Ç. gözaltına alındı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş