Zemci Şahin; “CHP belediyeciliğinin bir marka olduğunu bir kez daha kanıtladı’

Yayınlama: 09.10.2024
112
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, BUSKİ tarafından İnegöl’de yürütülen içme su boru hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Şahin, “CHP’li belediyelerimiz, CHP belediyeciliğinin bir marka olduğunu bir kez daha kanıtladı” dedi.

Daha içilebilir su sağlama amacıyla yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını belirten Şahin, CHP belediyelerinin hizmet anlayışına dikkat çekti.

Şahin, yaptığı açıklamada, “Türkiye’yi daha adil ve yaşanabilir bir ülke hâline getirme bilinciyle hareket eden CHP’li belediyelerimiz, CHP belediyeciliğinin bir marka olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bu marka, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek ve Cumhuriyet’in ikinci yüzyılını yönetecek” ifadelerini kullandı.

Şahin ayrıca, 2024-2029 yerel yönetim dönemine CHP belediyelerinin silinmez bir imza atacağını vurguladı.






Su boru hattı yenileme çalışmaları sonrası asfaltlama yapılan bölgeler ise şu şekilde sıralandı:

Turgutalp Mahallesi yama, Süleymaniye Mahallesi yama ve kaplama, Orhaniye Mahallesi yama ve kaplama, Ertuğrulgazi Mahallesi yama, Orhaniye Mahallesi kaplama, Akhisar Mahallesi kaplama, Mahmudiye Mahallesi kaplama, Huzur Mahallesi yama, Burhaniye Mahallesi yama.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş