Akhisar Spor, tescilli marka kulüp olarak yoluna devam edecek

Yayınlama: 15.03.2024
107
A+
A-

Akhisar Spor Kulübü Başkanı Menderes Acar, kulübün artık tescilli bir marka olduğunu duyurdu. Acar, Akhisar Spor’un Türkiye’de tek “Akhisar” ibareli spor kulübü olarak tescillendiğini belirtti.

Akhisar Spor’un Türkiye’de tek “Akhisar” ibareli spor kulübü olarak tescillendiğini belirten Acar, kulübün bu süreçte gece gündüz çalıştığını ve çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Acar, Akhisar Spor’un, 1970 ve İNG Akhisar Spor Kulübü 1970 olmak üzere 2 adet marka patenti aldığını ve tamamen marka spor kulübü haline geldiğini vurguladı.






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Acar, şu ifadeleri kullandı: “Akhisar Spor’umuz artık tescilli bir marka oldu. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Akhisar Spor için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Akhisar Spor Türkiye’de artık tek ‘Akhisar’ ibareli spor kulübü olarak tescillenmiş markaları ile yoluna kurumsal bir şekilde devam edecektir. Akhisar Spor Kulübümüzün şu ana kadar Akhisar Spor Kulübü 1970 ve İNG Akhisar Spor Kulübü 1970 olmak üzere 2 adet marka patenti almış ve tamamen marka spor kulübü olmuştur. Bundan sonraki süreçte Akhisar Spor’umuz hak ettiği yerde olacaktır. Marka tescil belgelerimiz Akhisar Spor Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş