Akhisar’da golcü transferi

Yayınlama: 11.07.2023
198
A+
A-

Bu sezon Süper Amatör Küme’de İnegöl’ü temsil edecek olan Akhisar Spor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz sezon Yenişehir Belediyespor’da forma giyen ve bir önceki sezon ise İznik Spor forması ile gol kralı olan Yakup Kurt ile sözleşme imzalandı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Akhisar Spor, kadrosuna güçlü isimleri katmaya devam ediyor. İznik Spor’da gol kralı olan ve geçtiğimiz sezonu ise Yenişehir Belediyespor’da tamamlayan Yakup Kurt ile sözleşme imzalandı.

İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Akhisar Spor Başkanı Menderes Acar, şu ifadeleri kullandı:






“Öncelikle her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum bu anlaşmanın. Bildiğini gizi geçtiğimiz günlerde önemli futbolcu kardeşlerimiz ile toplu imza töreni gerçekleştirmiştik. Şimdi de Yakup kardeşimiz ile anlaştık ve imzaları attık. Yakup kardeşimiz kendisini bu ligde kanıtlamış bir kardeşimiz. Onunla birlikte takımımızın hücum gücü çok önemli bir noktaya gelecek. Ben tekrar anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum”

Yeni transfer Yakup Kurt ise,

“Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Güzel bir planlamanın bir parçası olmak istedim ve Akhisar Spor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah şampiyonluğa ulaşarak yeniden Bölgesel Amatör Lig’de İnegöl’ü temsil ederiz” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş