Alanyurtspor Burhan Çavdar’a Emanet

Bursa 1.Amatör lig ekiplerinden Alanyurtspor, 2018-2019 futbol sezonu öncesi Antrenör Burhan Çavdar ile anlaştı.

Yayınlama: 28.06.2018
954
A+
A-

Alanyurtspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Kulüp Başkanı Mustafa Erdem, Antrenör Burhan Çavdar ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti. Mustafa Erdem, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Alanyurtspor takımını birlikte çalışmak istediğimiz bilgi ve tecrübelerine inandığımız Antrenör Burhan Çavdar hocaya emanet ettik. 2018-2019 yeni futbol sezonu hocamıza ve kulübümüze hayırlısı olsun. Önemli olan Antrenör sorunuydu bundan sonra transfer çalışmalarına daha çok hız vereceğiz. Çünkü bu sezon hedefimize Süper Amatör Lig olacaktır. En kısa zamanda Hocamızın raporu doğrultusunda eksikliklerimizi tamamlayıp, yepyeni bir Alanyurtspor ile birlikte taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Bu sezon özellikle Alanyurtspor’u izlemek bir ayrıcalık olacaktır.”

 

Antrenör Burhan Çavdar ise, Alanyurtspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Hedefimiz güçlü bir kadro kurup, sezonu şampiyon olarak bitirmektir” dedi.






 

BURHAN ÇAVDAR KİMDİR ?

Burhan Çavdar futbol kariyerine İnegöl  Yenicesporda futbolcu olarak başladı. Daha sonra Kurtuluşspor ve Alanyurtsporda uzun yıllar futbol oynadı. Futbol kariyerine nokta koyan Çavdar birçok kulüpte yardımcı antrenör olarak görev aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş