BAŞARILI STOPER TAKIMINDA KALDI

Transfer çalışmaklarını hızla sürdüren Kurtuluşspor, iç transferde başarılı defans oyuncusu Ercan Bayramlar ile yeniden anlaşma sağladı.

Yayınlama: 28.07.2018
1.297
A+
A-

Teknik heyetin raporları doğrultusunda iç transfere devam eden Kurtuluşspor, 2 sezondur takımının formasını başarı ile giyen defansın vazgeçilmez Ercan Bayramlar ile devam etme kararı aldı. Oynadığı başarlı futbolla bir çok takımın transfer listesinde bulunan 23 Yaşındaki oyuncu tercihini Kurtuluşspordan yana kullandı.

 

Kurtuluşspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Kurtuluşspor yönetim kurulu üyeleri Tarık Uysal ve Caner İçmen katıldılar. Transfer ile ilgili konuşan başarılı oyuncu Ercan Bayramlar, ”Arkadaşlığın ve Aile ortamının üst seviyede olduğu Kurtuluşsporun bu sezonda formasını giyeceğimden dolayı çok mutluyum. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.






 

ERCAN BAYRAMLAR KİMDİR?

1995 doğumlu Ercan Bayramlar futbola İnegölspor altyapısında başladı. Daha sonra sırası ile Yeşil Bursa A.Ş., Ayvalıkgücü Belediyespor, Başkale Gençlikspor ve Yeni Çanspor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon da Kurtuluşspor ile Bal liginde forma giydi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş