Doğugücü’nün yeni başkanı; Osman Taşdemir

Yayınlama: 06.01.2024
153
A+
A-

Doğugücüspor’un tesislerinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda, Osman Taşdemir başkanlığındaki 18 kişilik yeni yönetim kurulu göreve geldi. Uzun yıllardır kulübe hizmet eden Taşdemir, Başkan Yasin Uçkun’un istifasının ardından tekrar görevi üstlendi. İnegölspor’da Başkan Yardımcısı olarak da görev alan Taşdemir, bu görevine devam edeceğini açıkladı.

Yasin Uçkun başkanlığındaki önceki yönetimin şampiyonluk hedefiyle yola çıktığını ancak birçok şansız maçta puan kaybettiklerini belirten Taşdemir, 7 beraberlikten dolayı zirveye ortak olabileceklerini ifade etti. Başkan Uçkun’un istifasından sonra dönmesi için çaba harcadıklarını ancak ikna edemediklerini dile getiren Taşdemir, Uçkun’a ve eski yönetimine teşekkür etti.






Maddi anlamda futbolculara borçlarının olmadığını ve sadece sezon sonuna kadar kazanılacak maçlarla ilgili prim ödemeleri yapacaklarını vurgulayan Taşdemir, ara transferde gidebilecek futbolcuların yerine yeni oyuncular bulacaklarını belirtti. Takımı dağıtmayacaklarını ve sezon sonunda şampiyonluğun zor, ancak imkansız olmadığını ifade eden Taşdemir, hedeflerinin Bursa takımları arasında ilk iki sırayı almaktan ibaret olduğunu söyledi.

Başkan Osman Taşdemir, son olarak Doğugücüspor camiasına seslenerek, güçlerinin farkında olmalarını ve birlik olmalarını istedi. Takımlarına sahip çıkmalarını bekleyen Taşdemir, camiadan destekle hedeflerine ulaşacaklarına inandığını ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş