ENTERESAN ŞEYLER OLUYOR

Gençlergücüspor Kulübü Başkanı Kamuran Bakan ve yönetim kurulu üyeleri, BAL Ligine çıkmak için son müsabakaya çıkacak olan Doğugücüspor’u ziyaret etti.

Yayınlama: 25.04.2019
1.935
A+
A-

Ziyarette açıklamalarda bulunan Doğugücüspor Kulübü yöneticisi Sinan Taşdemir, “Enteresan şeyler oluyor. Çok önemli maç var ama tribün açısından çok zayıf noktada olan ve her türlü olaya zemin hazırlayabilen bir sahaya verilmesi acayip bir iş. Sonuç olarak bunu değiştirebilecek güçte olan sayın Federasyon Başkanı Osman Kılıç, nedense hiç oralı olmuyor” dedi.

 

Gençlergücüspor Kulübü Başkanı Kamuran Bakan ve yönetim kurulu üyeleri, hafta sonu Gülhabçespor ile BAL ligine çıkmak için mücadele verecek olan Doğugücüspor’u ziyaret etti.






 

KAZANIRSAK ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK

Ziyarette açıklamalarda bulunan İnegöl Doğugücüspor Kulübü yöneticisi Sinan Taşdemir, “Öncelikle Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Kamuran beye çok teşekkür ediyorum. Cumartesi günü oynayacağımız önemli müsabaka öncesi bizleri ziyaret ettiler. BAL Ligine çıkmak için önemli bir maça çıkacağız. Kaybedeceğimiz pek bir şey yok. Kazanırsak çok güzel şeyler olacak. Oyuncularımıza ve hocalarımıza güveniyoruz. Bu işin üstesinden geleceğimize adım gibi eminim. Her şeyin hayırlısını diliyorum. Nasibimizde varsa olacak zaten. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı Gençlergücüspor Başkanı Kamuran beye ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

ENTERESAN ŞEYLER OLUYOR

“Enteresan şeyler oluyor” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Taşdemir, “Çok önemli maç var ama tribün açısından çok zayıf noktada olan ve her türlü olaya zemin hazırlayabilen bir sahaya verilmesi acayip bir iş. Sonuç olarak bunu değiştirebilecek güçte olan sayın Federasyon Başkanı Osman Kılıç, nedense hiç oralı olmuyor. Biz olalım, Gülbahçespor Kulübü olsun tepkimizi ortaya koyuyoruz. İlçe stadında güzel bir sahada oynanması, tüm futbolseverlerin zevkli bir maç izlemesi açısından önemli bir konu. Ama her gittiğimizde bir şekilde talimat böyle diyorlar. Bu müsabakanın başka bir yerde oynanması için yazı yazılsa hiç bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Tamamı ile keyfi bir hareket açıkçası bu” dedi.

 

Taşdemir, son olarak tam kadro olduklarını, takımlarında eksik ve sakat futbolcu olmadığını ifade etti.

 

İNŞALLAH GÜLEN TARAF DOĞUGÜCÜSPOR OLUR

Gençlergücüspor Kulübü Başkanı Kamuran Balkan ise, “2018-2019 Amatör futbol sezonunun, Süper Amatör Küme kapsamında sezonun trend müsabakası Cumartesi günü Bağlarbaşı sahasında oynanacak.  Doğugücüspor takımımız, sezon başında hedeflemiş oldukları BAL ligine çıkmak ile alakalı final maçına çıkıyor. Biz de Gençlergücüspor Kulübü olarak, Doğugücüspor kulübümüzü ziyaret ettik. Ziyaretimizin amacı kulübümüze başarılar diliyoruz. İnşallah gülen taraf Doğugücüspor Kulübü olur” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş