HEDEFİMİZ 3 PUAN

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’da açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Münür Kanar, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Samsunspor müsabakasına değinerek, “Hedefimiz 3 puan” dedi.

Yayınlama: 27.02.2020
824
A+
A-

İnegölspor Başkanı Münür Kanar, Samsunspor müsabakasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Kanar, İnegölspor’un her müsabakaya galibiyet için çıktığını ifade ederek, şu ifadeleri kullandı:






“İnegölspor her zaman sahaya galibiyet için çıkar. Samsunspor müsabakasında da hedefimiz 3 puan. Allah nasip ederse deplasmandan galip gelerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Son haftalarda iyi performans gösterdik. Umarım bu müsabakada da iyi performans göstererek mücadeleden galip ayrılırız”

 

Samsunspor’un kaliteli bir takım olduğunu ifade eden Kanar,

“Samsunspor ligin üzerinde bir takım. Bütçesi, stadı…  Ama bu demek değildir ki İnegölspor bu müsabakadan galip gelemez. Dediğim gibi İnegölspor her zaman galibiyet için oynar. Bu deplasmandan 1 puan çıkarmak da çok önemli. Ama dediğim gibi hedefimiz 3 puan”

 

Genç oyuncuların İnegölspor’a katkı vermeye devam ettiğini belirten Kanar, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Geçen hafta eksik oyuncularımız vardı. Gençlerimiz çıkıp aslanlar gibi top oynadı. Artık eski İnegölspor anılmaya başladı. Play Off potasına girdik ve devam ediyoruz. Şehrimizin artık kenetlenmesi gerekiyor. Ben tüm ilca halkımızdan şunu istiyorum; İnegölspor’umuzu yalnız bırakmayın. Özellikle iç saha müsabakalarımızı iğne atsan yere düşmez deyimi ile oynayalım. Play Off hayal değil”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş