İnegölspor Ertekin’e emanet

İnegölspor Kulübü 2018/2019 sezonu için deneyimli teknik direktör İsmail Ertekin ve ekibi ile anlaştı. İnegölspor Basın sözcüsü Talha Öziş, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “05 Haziran 2018 Salı günü, 16.00 da tesislerimizde yapılacak olan imza töreni ile İsmail Ertekin ve ekibini, 1 sene boyunca İnegölspor, bağlayacak imzalar atılacaktır” dedi.

Yayınlama: 05.06.2018
1.194
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Basın sözcüsü Talha Öziş, “Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarını aralıksız devam ettiren yönetim kurulumuz, görev dağılımı ile birlikte transfer komitemizi oluşturarak siz değerli basın mensupları ile paylaşmıştık. Transfer komitemiz ilk iş olarak gördüğü, teknik kadroyu oluşturmak adına yapmış olduğu çalışmalar sonuçlanmıştı.Yapılan çalışmalar esnasında birbirinden değerli isimlerle görüşen komitemiz, İnegölspor kulübü menfaatleri doğrultusunda en doğru kararı vermek adına, ince eleyip sık dokuyarak, 2018/2019 sezonunda takımızın başında yer alacak ismi belirlemiştir. Bursa futbol camiasının değerli isimlerinden, görev de bulunduğu takımların başında şampiyonluklar yaşayan, yakın zamanda Balıkesirspor ve Bandırmaspor’un başında 2.Iig ve 1.Iig şampiyonlukları bulunan, Süper lig tecrübesi olan, İsmail Ertekin ve ekibiyle her konuda anlaşmıştır. İnegöl futbolun yetiştirdiği değerlerden olan, Cengiz Alp ve Ayhan Güneş hocam., İsmail Ertekin hocamızın ekibinde yer alacak, İnegölspor’umuzun hakkettiği liglere gelmesinde, hocamızla beraber çalışacaklardır. 05 Haziran 2018 Salı günü, 16.00 da tesislerimizde yapılacak olan imza töreni ile İsmail Ertekin ve ekibini, 1 sene boyunca İnegölspor, bağlayacak imzalar atılacaktır.

 

,Öziş konuşmasını şöyle sürdürdü, “2018-2019 sezonunda İnegölspor’un yeni teknik ekibi ise şu şekilde olacak; İnegölspor ’un teknik direktörü İsmail Ertekin, Yardımcı antrenör Sinan Korkmaz, Kaleci antrenörü Hakan Gökkaya, Scout ekibi Ayhan Güneş, Cengiz Alp.”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş