İnegölspor yol haritasını belirledi

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, geçtiğimiz gün katıldığı radyo programında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Güç, İnegöl ve Bursa menşeli futbolculara yöneleceklerini ve transferde ilk planın bu olduğunu ifade etti.

Yayınlama: 24.05.2018
948
A+
A-

 

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, geçtiğimiz gün Mehmet Turan’ın sunduğu Deniz FM’de katıldığı spor programında önemli açıklamalarda bulundu.

 






Programda açıklamalarda bulunan Eşref Güç, “Öncelikle bütün İnegöl halkının Ramazan’ını mübarek olmasını diliyorum. Rabbim inşallah bayrama da hepimizi kazasız belasız ulaştırsın” dedi.

 

MÜNÜR KANAR’A TEŞEKKÜR

Münür Kanar’ın takımı sıkıntılı bir süreçte aldığını ve başarılı bir takım bıraktığını ifade eden Güç, “Münür Kanar ve ekibi bu takımın başına geçmeseydi, belki de takım kayyuma gidecekti. Ama sağolsun Münür Kanar ve ekibi bu takımı aldı ve bir ivme kazandırdı. Bize borçsuz ve güzel bir İnegölspor bıraktı” dedi.

 

ADAYLIK HİKAYESİNİ ANLATTI

Adaylık sürecini anlatan Güç, “O gün sabah erkenden uyandım. Etrafımdaki hiç kimsenin haberi yoktu. Eşimin bile haberi yoktu. Direk tesislerimize gittim. Münür Kanar’da oradaydı. Orada bir görüşme oldu. Aday olacağımı söyledim. Oda benim aday olacağımı duyunca kesinlikle kendisinin aday olmayacağını söyledi. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Daha sonra ismi başkanlık adaylığı için geçen Cebrail Kemer kardeşimiz ile görüştük. Daha sonra ise aday oldum”  dedi.

 

İNEGÖL VE BURSA MENŞELİ FUTBOLCULAR TRANSFERDE İLK SIRADA

İnegöl ve Bursa menşeli futbolcuların transferde ilk plan olduğunu ifade eden Güç, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: “Ben açıkçası bu konuda biraz milliyetçi olacağım. Bizim transfer listemizin ilk sıralarında Bursa ve İnegöl kökenli futbolcular olacak. Yani bu konuda bir kararımız var. İnşallah böyle ilerlersek İnegölspor çok daha iyi yerlere gelecek”

 

‘GÜLDÜREN’ SADECE SÖYLENTİ

İsmail Güldüren’in göreve getirilip getirilmeyeceği sorusuna cevap veren Güç, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “İsmail Güldüren bizim kardeşimizdir. Onu gerçekten çok seviyoruz. Ama şuan çalışacağız diye bir şey diyemem. Böyle söylentiler var ama hepsi yalan. Böyle şeyler hiç hoş değil”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş