İnegölspor’da transfer hareketliliği

Yayınlama: 10.07.2024
180
A+
A-

İnegölspor’da yaşanan kongre sürecinin ardından Başkanlığa seçilen Abdurrahman Maksutlar, teknik direktör koltuğuna Sinan Yücar’ı getirmişti. Teknik kadroyu dizayn eden İnegölspor, transfer sürecine giriş yaptı. Çok sayıda futbolcu, transfer görüşmesi için İnegöl’e davet edildi.

İnegölspor yönetimi ve teknik ekibin istişarelerinin ardından transfer rotası belirlendi. Bu doğrultuda önceliğini iç transfere veren yönetim kurulu, Serhat Baştan, Uğur Utlu, Orhan Aktaş, Bekir Sevgi ve Kadir Turhan’ı transfer görüşmeleri için İnegöl’e davet etti.

Bu futbolcular ile anlaşma zemini arayan transfer komitesinin, anlaşma yapabilmek için çalışmalarını yoğunlaştıracak. İç transferde görüşmelerinde çıkacak sonuca göre dış transfere yönelecek İnegölspor’un, ayın 18’ine kadar transferin büyük bölümünü bitirmeyi hedeflediği öğrendi.






Yeni sezon için 18 Temmuz’da tesislerde çift idman ile yeni sezon hazırlıklarına başlayacak temsilcimiz, Ağustos ayı içerisinde Afyon’da 10 günlük kamp yapacak. Hazırlık sürecinde İnegölspor’un çok sayıda hazırlık müsabakasına çıkacağı öğrenildi.

İSTEDİĞİ ÖZELLİKLERİ SIRALAMIŞTI

Öte yandan İnegölspor Teknik Direktörü Sinan Yücar, imza töreninde özellikle çalışmak istediği futbolcuların özelliklerinden bahsederek, “Koşan ve fizik gücü yüksek genç oyuncularla çalışmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

İnegölspor yönetiminin de bu özellikteki futbolcuların transferine öncelik verdiği öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş