İnegölspor gelişim liginde kazanmaya devam ediyor

Türkiye Bölgesel Gelişim Liginde mücadele eden İnegölspor alt yapı futbol takımları bu hafta 3 galibiyet, 1 beraberlik ile sahadan ayrıldı.

Yayınlama: 10.10.2018
759
A+
A-

İnegölspor alt yapı hocaları maçların ardından açıklamalarda bulundu.

 

İlk açıklama U-15 Teknik Sorumlusu Caner Taban’dan geldi. Taban yaptığı açıklamada, “Ligin 5.haftasında evimizde Gebzespor la karşılaştık.Maça oyun anlamında istediğimiz gibi başlayamadık. Bulduğumuz erken gol neticesinde maçı biraz daha kendi kontrolümüzde tutarak devam etmeye çalıştık. Bunda zaman zaman başarılı olarak ta genele bakınca oyun kontrolü biraz daha rakibimizin elindeydi.2.yarı dengeyi sağlayıp oyunun üstünlüğünü elimize aldık.Girdiğimiz gol pozisyonlarını sonuçlandırmada zorlandık. Yaptığımız oyuncu değişiklikleri olumlu katkılar sağladı. Maçlarda bütün oyuncularımızın süre alması adına oyuncu değişikliklerimizi skora bakmadan kullanmaya çalışıyoruz. Onlarda elinden geleni sahada yapmaya çalışıyorlar” dedi.






 

 

U-16 Teknik Sorumlusu Selehattin Esen ise, “TFF Bölgesel Gelişim Ligi 1.BÖLGE 2.GRUPTA 5.HAFTA U-16 LİGİNDE Yenice sahasında karşılaştığımız Gebzesporu yenerek 5.haftayı da kayıpsız geçtik oyuna istekli coşkulu önde basan üretken bir görüntü verdik hem merkezden hem de kenarlardan etkili pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik tempomuzu düşürmeden baskımızı sürdürdük neticesinde bulduğumuz golle devreyi önde kapattık 2.devrede tempomuzu artırarak devam ettik kaybettiğimiz topları baskı kurup kazanmamız neticesinde takim oyunumuz daha işlevsel hale geldik takim boyumuzu bloklar arası mesafemiz her geçen maç daha iyi ayarlamamızdan dolayı takim bütünlüğümüzü daha iyi sağladık neticesinde organize bir şekilde pozisyonlar ürettik ve değerlendirdik kazanmak oyuncularımızın özgüvenleri de yerine getiriyor ama bizim ana düşüncemiz futbolun doğrularını hem fiziksel hem de mental açıdan oyuncularımıza kavratmak önümüzdeki maçlarda da gelişmeye üretmeye devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

U-17 Teknik Sorumlusu Murat Yakşi, “Pazar günü deplasmanda  Gebzespor ile Gebze metin Oktay sahasında karşılaştık Maçın ilk yarısında girdiğimiz gol pozisyonlarını cömertçe harcadık.İlk yarıda tamamen oyun hakimiyeti bizdeydi.Maçın ikici yarısında rakip gol yemeyince direnci arttı ve maça ortak oldular.Son bölümde kurduğumuz baskı neticesinde gol’ü bulduk. Zor bir deplasmandan üç puan aldığımız için tüm oyuncularımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra konuşan U-19 Teknik Sorumlusu Suat Güneş, “Oyuna başlarken rakibin oyunu 2. Bölgede karşılayacağını biliyorduk. Sabırlı ve kontrollü oynamamız gerektiğini oyuncularımıza maç öncesi anlattık. Maçın hemen başında çok net iki pozisyonu değerlendiremedik. Rakibimiz ilk atağında dengesiz yakalandığımız pozisyon da  golü yedik.  O dakikadan sonra maçın her dakikasında oyunu soğutma peşindeydiler oyunun çok sık durduğu topun oyunda kalma süresinin çok az olduğu bir müsabakada 4 topumuz direkten döndü. İkinci yarı son 15 dakikasında tüm riskleri alarak oynadık. Aradığımız golü 90. Dakikada bulduk uzatma dakikalarında 3 puanı alabileceğimiz pozisyonu da yakaladık ama atamadık. Ve deplasmandan 1 puanla döndük. Futbolcuların gelişimi açısından  çok Kazan’ımın olduğu bir maç diye düşünüyorum” diye konuştu.

 

Alt Yapı Sorumlusu Mustafa Şeşka İse, “Bu sene katıldığımız akademi ligin de 5.haftayı geride bıraktık.Tüm yaş gruplarımız İnegöllümüzü bu ligde en iyi şekilde temsil etmekteler.Bu hafta oynadığımız 4 maçın üçünde galip gelen taraf biz dik.Bir maçımız beraberlik ile bitti.Sporcularımız tüm maçlara profesyonel bir şekilde hazırlanmaktadırlar.Şu ana kadar bu lige renk kattık ve diğer takımlara örnek olacak davranışlar sergiledik.Tüm sporcularımızı ve antrenör ekibimizi kutluyorum” cümlelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş