Akhisar’da hedef şampiyonluk

Yayınlama: 19.07.2023
96
A+
A-

Akhisar Spor Başkanı Menderes Acar, transfer çalışmalarının tamamlanması ile teknik heyet ve futbolcuları akşam yemeğinde ağırladı. Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Acar, “Özverili bir şekilde çalışarak transfer sürecini tamamladık. Hedefimiz şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak’ dedi.

Akhisar Spor Başkanı Menderes Acar, transfer çalışmalarının tamamlanmasının ardından 24 kişilik futbolcu grubu, teknik heyet ve yöneticileri akşam yemeğinde ağırladı.

Bir süre futbolcular ve teknik heyet ile sohbet eden Acar, daha sonra yeni sezon için düşüncelerini açıkladı.






Acar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Özverili bir şekilde çalışarak transfer sürecini tamamladık. Hedefimiz şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak. Gerçekten ince eleyip sık dokuyarak önemli isimleri kadromuza kattık. Biz yönetici arkadaşlarımız ile üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Artık söz teknik heyet ve futbolcularımızda. İnşallah hazırlık döneminin ardından, herkesin sempatisini kazanan bir oyun sahaya yansıtmak istiyoruz”

ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇTİK
Başkan Acar, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Geçtiğimiz yıl önemli bir süreçten geçtik. Artık çok daha tecrübeliyiz. Şimdi yönümüzü yeni sezona çevirdik. Ben inanıyorum ki sezonun en göze hoş gelen futbolunu oynayacağız. Ve bu oyunla şampiyonluğa ulaşacağız inşallah. Ben şimdiden bütün takımlarımıza yeni sezon için başarılar diliyorum. Sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon diliyorum”

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş