İstişareler devam ediyor

Yayınlama: 09.06.2024
466
A+
A-

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz İnegölspor’da yeni sezon öncesinde gerçekleştirilmesi gereken kongre süreci henüz nihayete eremedi. Kongre 3. kez ertelenirken, ertelenmenin nedeni ise başkanlık adaylığı için yapılan istişare sürecinin devam etmesi olarak gösteriliyor.

Son yıllardaki performans düşüklüğü ve mali tablodaki sıkıntı nedeni ile sıkıntılı süreci henüz atlatamayan temsilcimiz İnegölspor, olağan genel kurul toplantısını henüz gerçekleştiremedi.

İlk belirlenen tarihte çoğunluğun sağlanamadığı için ertelenen kongre, çoğunluk aranmaksızın bir hafta sonrasına ertelenirken, bir hafta sonra kongre yeniden ertelendi.






Daha sonra kongre tekrar ertelenirken, istişare süreci devam etmesi gündeme gelmesinin ardından kongre yeniden ertelendi. Yapılan açıklamada ise;

“İnegölspor’umuzun, olağan genel kurulu 13 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da Sani Konukoğlu konferans salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.

ABDURRAHMAN MAKSUTLAR ÖN PLANDA

Öte yandan İnegöslpor başkanlığı için şimdiye kadar herhangi bir isim adaylık açıklaması yapmadı. Alınan bilgilere göre ise daha önce İnegölspor’da yöneticilik yapan iş insanı Abdurrahman Maksutlar, şuanda yöneticilik yapmayı düşünen arkadaşları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

İstişare sürecinin zaman alması ile birlikte kongrenin ertelendiği öğrenildi. Belediye Başkanı Alper Taban ile de görüşme gerçekleştirildiği öğrenilen Maksutlar’ın, aday olup olmayacağı ise, önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yapılacak olan son görüşmenin ardından ise süreç noktalanmış olacak.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş