Kafkasspor’da İncedal dönemi

Yayınlama: 24.10.2023
53
A+
A-

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegöl Kafkasspor’, Edirnespor mağlubiyeti sonrasında görevine son verdiği Teknik Direktör Murat Endes’in yerine Yavuz İncedal’ı getirdi. Temsilcimiz İncedal gözetiminde ilk antrenmanını da gerçekleştirerek, Karabük İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sezona iyi giriş yaptıktan sonra aldığı mağlubiyetler sorasında teknik direktör Murat Endes ile yollarını ayıran Kafkasspor, teknik direktörlük koltuğuna Yavuz İncedal’ı getirdi.

Kafkasspor tesislerinde düzenlenin imza töreninde, İncedal ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. İncedal, Kafkasspor ile anlaştıklarında dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Kafkasspor ile önemli başarılar elde etmek istediğini ifade etti.






Aynı temennilerle konuşmasına başlayan Kafkasspor Başkanı Celal Ter, konuşmasının sonunda ise, “Bize katmış oldukları heyecan ve başarılarından dolayı Murat Endes hocamıza ve ekibine teşekkür ederiz. Kulübümüzün şampiyon olarak adını 3.Lige yazdırmasında emekleri çok. İlk profesyonel sezona kendisi ve ekibi ile başladık ancak geçtiğimiz hafta yaptığımız görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hocamıza ve ekibine bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz” dedi.

Öte yandan imza töreninin ardından yeni teknik direktör Yavuz İncedal, takımla tanışarak ilk antrenmanını da gerçekleştirdi.

Karabük İdmanyurdu ile karşılaşacak olan temsilcimiz, İncedal yönetiminde hazırlıklarını sürdürmüş oldu.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş