Kafkasspor’dan orta sahaya takviye

Bursa Süper Amatör Lige iddialı hazırlanan Kafkasspor, Gördes Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Furkan Çağlın’ı renklerine bağladı

Yayınlama: 20.07.2018
1.310
A+
A-

Kafkasspor yönetim kurulu üyeleri Selami Coşkun ve Mehmet Başol’un katıldığı imza töreninde Furkan Çağlın kendisini 1 yıllığına yeşil-beyazlı takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

 

İmza töreninde konuşan Çağlın, “Böylesine kaliteli kadroda yer almaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bundan sonra hedefi şampiyonluk olan yeşil-beyaz renklerin başarısı için mücadele edeceğim. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.






 

Kafkasspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Başol ise, “Tecrübeli orta saha oyuncusu Furkan’ı takıma kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha öncede belirttiğimiz gibi hedefimiz takımımızı Bölgesel Amatör Lige çıkarmaktır. O nedenle yönetim olarak hiçbir fedakârlıktan kaçmadan, üst liglerde forma giymiş kaliteli sporcuları takıma katmaya devam ediyoruz. Furkan’ın takıma katkı sunacağına inandığımız sporculardan birisi ve bu yönde yaptığımız çalışmalar neticesinde kulübüyle anlaşarak takıma transferini gerçekleştirdik. Takım disiplininden kopmadan mücadelemizi sürdürüp, BAL Ligine yükselmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yeni transferlerimiz takıma hayırlı uğurlu olsun. Bütün sporcularımıza kazasız, sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş