KANAR’IN ADAYLIĞI RESMiLEŞTi

İnegölspor’un eski yönetiminin istifa kararından sonra Münür Kanar düzenlediği basın toplantısında başkan adaylığını açıkladı.

Yayınlama: 07.10.2019
771
A+
A-

Eski yönetimin istifa etmesinin ardından kongreye giden İnegölspor’da, esk başkanlardan Münür Kanar yönetim üyeleriyle birlikte başkan adaylığını açıkladı. 8 Ekim’de gerçekleştirilecek kongreye şu anda başka bir aday olmadığı için tek liste gidileceği öğrenildi.

 

ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK






Yapılan istişareler sonucunda İnegölspor’a başkanlığını açıkladığı belirten Münür Kanar, “Yapılması gerekeni yapacağız ve İnegölspor’u layık olduğu yere getireceğiz. Biz bu konuda gerekli olan her şeyi yapacağız bundan dolayı da ateşten gömlek giydik.  Öncelikle takımın mali sorunlarını çözeceğiz sonrasında ise küçük dokunuşlar yaparak İngölspor’u layık olduğu yere getireceğiz. İnegölspor’u borçsuz bir kulüp haline getireceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

 

SANAYİCİNİN PARASINI SOKAĞA ATMAYACAĞIZ

Tek dertlerinin İnegölspor’a hizmet etmek olduğunu belirten Kanar, “2Buradan mülki amirlerimize de sesleniyorum benim ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın hiç kimseye bir kırgınlığı yok. Bizim tek düşüncemiz İnegölspor’a nasıl faydalı işler yapacağımızdır. Diyelim ki İnegölspor’un 4 trilyon borcu var sanmayın ki biz bu borcu 7 trilyon yapıp bırakacağız. Biz bu borcu olabildiğince asgariye çekeceğiz. Bizim iddiamız şampiyonluk değil olursa play-off’a kalmak. Önceliğimiz İnegölspor’un mali sıkıntısını çözmek. Yönetimimizdeki arkadaşlarımızın hepsi kendiişlerinde başarılı kişiler. Biz sanayicilerimizin parasını sokağa atacak bir yönetim değiliz. İnegölspor neyi hak ediyor ise biz takımı oraya getireceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” ifadelerini kullandı.

 

UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ

Konuşmasına devam eden Kanar, “Toplantıdan önce değerli belediye başkanımız Alper Taban ile de görüştük. Kendisi de bize desteklerinin olacağını belirtti. Bende sayın başkanımıza dedim ki hiç şüpheniz olmasın birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağız. Kıymetli başkanımız hayırlı olsun dileklerini de tarafımıza iletti. İnşallah bundan sonra İnegölspor’a hayırlı olur. Herkes elinden geleni yapacak” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Münir Kanar’ın Yönetim Kurulu:  Başkan: Münür Kanar, Başkan Yardımcıları: Ahmet Yavuz Yiğit, Serkan Taşdemir, Nurettin Aydemir, Genel Kaptanlar: Semih Peşin, Şaban Gümüş, Futbol Şube Sorumluları: Saffet Güneş, Sebahattin Ablak, Mali İşler Sorumluları: Mehmet Başdinç, Erhan Demirden, Mehmet Çalık, Basın Halkla İlişkiler Sorumluları: Özgür Gürbüz, Celalettin Kızılarslan, Taraftar Sorumluları: Coşkun Karduz, Serkan Bak, Tesis Sorumluları: Serkan Kavak, Serkan Bak, Federasyon Temsilcileri: İsmail Yağlı, Turan Albamya, Altyapı Sorumluları: Özgür Gürbüz, Sayim Metinbaş, Coşkun Karduz, Kamp Sorumlusu: Andiriya Müller.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş