Karadeniz Güvenspor’da Toplu İmza Töreni

2018/2019 sezonunda Bursa 1.Amatör ligde mücadele edecek olan İnegöl Karadeniz Güvenspor, toplu imza töreni gerçekleştirdi.

Yayınlama: 08.08.2018
1.113
A+
A-

Karadeniz Güvenspor sosyal tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde, Kulüp başkanı İbrahim Oğuzay ve Yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.

 

Transfer sessizliğini bozan Karadeniz Güvenspor, dış transferde bombayı patlatarak 6 futbolcuyu renklerine bağladı.






 

Başkan İbrahim Oğuzay ve yöneticilerin hazır bulunduğu imza töreninde yeni transferler Millet Mahallesinden Gencer Genç, Orhaneli Gençlikspordan Burak Çevik, Ataşehir Çamolukspordan Erdinç Örük, Nilüferspor 1987 spordan Mert Selçik, Atıcılar Gençlikspor Emrah Şanlı, Vatan Halk Oyunları Gençlikspordan Enes Ömer katıldılar.

 

Karadeniz Güvenspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Genel Kaptan Dilaver Bilgin imza töreninde yaptığı konuşmasında ; “Yeni transferlerimize imzalar hayırlı olsun. Karadeniz Güvenspor yine kendisine yakışan futbolu sahaya yansıtacak ve karakterini ortaya koyan bir kulüp olmayı sürdürecektir. Alt yapısı sağlam, gelecekte çok iyi işlere imza atan bir takım haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bütün attığımız adımlar bu doğrultuda olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

İmza töreni sonrası Karadeniz Güvensporlu yöneticilere ve yeni transfer edilen futbolculara İnegöl köfte ve Izgara salonunun sahibi Kani Üçsoy tarafından yemek ikramında bulunuldu.

 

GENCER GENÇ

1982 Doğumlu tecrübeli kaleci Futbola Şükraniyesporda başladı. Gencer Genç sırasıyla Tirilyespor, Kazımpaşa Belediyespor, Karacabey Belediyespor A.Ş., B.Mustafa Kemalpaşa Spor, Bursa Tütünspor, Soğukkuyu Spor, Hamitlerspor, Atıcılar Gençlikspor formalarını giydi ve son olarakta geçtiğimiz  sezonda Millet Mahallesi formasını giydi.

 

BURAKBEY ÇEVİK

1993 Doğumlu sol kanat mevkiinde oynayan Burakbey Çevik, Futbola Bursaspor altyapısında başladı. Sırasıyla Telekomspor, Panayırspor, Kastamonu Yolspor, Devrekani Bld. Esnafspor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezonda Orhaneli Gençlikspor formasını giydi.

 

ERDİNÇ ÖRÜK

1991 Doğumlu forvet arkasında oynayan Erdinç Örük, Futbola Dudullu sporda başladı. 6 sezon dudulluspor formasını giyen Örük, sırasıyla Karasuspor, Sultanbeylispor, Karabekirspor, Modafenspor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon da Ataşehir Çamolukspor formasını giydi.

 

MERT SELÇİK

1995 Doğumlu forvet mevkiinde oynayan Mert Selçik futbola Bursa Güvenspor da başladı. Sırasıyla Bursaspor, Şükraniyespor, Kestel Belediyespor, Orhaneli Gençlikspor, Tofaşspor, Soğukkuyuspor, Atıcılar Gençlikspor formlarını giydi. Son olarak geçtiğimiz sezon Nilüferspor 1987 formasını giydi.

 

EMRAH ŞANLI

1994 Doğumlu Ön Libero mevkiinde oynayan Emrah Şanlı futbola Murat Hüdavendigar Gençlikspor da başladı. Sırasıyla Ardahan Kalespor, Serhat Ardaahanspor ve son olarakta Atıcılar Gençlikspor formasını giydi.

 

ENES ÖMER

1997 Doğumlu Stoper mevkiinde oynayan genç oyuncu futbola Batı Trakyaspor da başladı. Sırasıyla Çelebi Mehmet Gençlikspor, Cumalıkızık Gençlikspor, Atıcılar Gençlikspor, Arslanlı Gençlikspor formlarını giydi. Son olarak Vatan Halk Oyunları Gençlikspor formasını giydi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş