KENDİ SAHAMIZDA KAZANMAK İSTİYORUZ

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, hafta sonu oynanacak olan Aydın maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Aydın maçını kazanmak için en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Güzel hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 22.02.2017
1.226
A+
A-

Hatayspor’la oynanan ve son dakika golü ile sahadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduğunu ifade eden Ergün Penbe, Aydın müsabakasına iyi hazırlandıklarını belirtti.

 

HEDEF GALİBİYET






Aydın maçını kazanarak puanı 32’ye yükseltmeyi hedeflediklerini belirten Ergün Penbe, “Ergün Penbe, “Hafta sonu oynanan maç için üzgünüz. Futbolcu kardeşlerim çok güzel mücadele ettiler. O dakikada yenmemesi gereken bir goldü. Futbol her zaman hatalar oyunudur. Bir hata yaptık ve gol oldu. İlk maçta da biz burada uzatmada atmıştık. Tarih tekerrürden ibarettir. Üzgünüz. Bir puan bile alsak yeterliydi. Neticede oradan puan ya da puanlar almasak da hafta sonu çıkıp Aydın maçını kazanmak için en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Güzel hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. İçeride oynadığınız maçları kazanmanız çok önemli. Bu hedefle yola çıktık. Bunlardan bir tanesi de Aydın maçı. Kazanıp puanımızı 32’ye yükseltmek istiyoruz” dedi.

 

BİZE DESTEK VERECEKLERİNİ BİLİYORUZ

Taraftar desteğinin önemli olduğunu ve taraftarlara güvendiğini ifade eden Penbe, “Taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Takım son haftalarda iyi mücadele ediyor, sadece bunu sonuca yansıtamadık. Taraftarlarımıza güveniyoruz, bize destek vereceklerini biliyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli. Futbol moralle oynanan bir oyundur. Onların desteği ile moral bulup kazanmak için sahaya çıkacağız” şeklinde konuştu.

 

EKSİK OYUNCULAR

Eksik oyuncularla ilgili bilgi veren Penbe, “Kemal’in bir sakatlığı var, devam ediyor. İsa yavaş yavaş başladı. Sakat olan oyuncularımızın sakatlıkları sürüyor. Bilal ve Lider’i değerlendiriyorum ama maç saatinde sahada olacaklar” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş