Kongre iptal

Yayınlama: 06.01.2024
107
A+
A-

İnegölspor Yönetim Kurulu, kulübün geleceği için alınan önemli kararları ve karşılaşılan zorlukları kamuoyuyla paylaştı.

İnegöl ve İnegölspor sevdalılarına seslenen yönetim, 10 Aralık 2023 tarihinde alınan kongre kararı ile birlikte yönetim kurulunu güçlendirilmiş bir kadro ile sezon başında kurulan hayallere emin adımlarla ilerlemek amacıyla yeniden yapılandırdıklarını ifade etti. Bu kararın aynı zamanda maruz kaldıkları yalnızlığın bir ifadesi olduğunu belirten yönetim, sevdalı taraftarlar ve bağışçılar ile bir araya gelerek bu süreci birlikte yaşadıklarını vurguladı.

Yaşanan süreçte İnegölspor’un kaderine terk edilmesinin acı bir deneyim olduğunu ifade eden yönetim kurulu, en nihayetinde sevdalı taraftarlar ve değerli bağışçılarla bir araya gelerek güçlerini birleştirdiklerini belirtti.

Son yönetim kurulu toplantısında alınan cesur bir kararla, bugün yapılacak olan olağanüstü kongrenin oy birliği ile iptal edildiği duyuruldu. Yönetim, bu kararın arkasında sevdalı ve fedakâr arkadaşlarıyla güçlü bir şekilde devam etme kararı aldıklarını ifade etti.






Kamuoyu ve dost meclislerinde doğru yansıtılmayan konu ve suçlamalara değinen yönetim, İnegölspor’un gösterdiği çaba ve emeğin görmezden gelinmemesi gerektiğini vurguladı.

Yapılan açıklamada, “İnegölspor’umuzu tarihte farklı şehirlerde örneğine çok kez rastlanıldığı gibi kaderine terk etmeyecek, her ne koşulda olursa olsun başını öne eğdirmeyecek kadar çok sevdiğimizi belirtiyoruz. Zor şartlara rağmen var gücümüzle mücadele ederek İnegölspor’umuzu hedeflerine ulaştırmaya kararlıyız. İnegölspor tüm İnegöl’ündür; herkesi yanımızda olmaya bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İnegölspor Yönetimi, bu açıklamayla birlikte geleceğe dair kararlılıklarını ve taraftarlarıyla birlikte mücadele azimlerini kamuoyuyla paylaşarak destek çağrısında bulundu.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş