KöTü GiDiŞE ‘DUR’ DiYELiM!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü deplasmanda Hacettespor’un konuğu olacak. Temsilcimiz bu müsabakadan 3 puanla ayrılarak kötü gidişe ‘Dur’ demek istiyor.

Yayınlama: 20.10.2018
903
A+
A-

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve alınan kötü sonuçların ardından teknik direktörlük değişimine giden temsilcimiz İnegölspor, kan kaybını sürdürmüştü.

 

Şimdiye kadar oynadığı müsabakalarda taraftarı üzen bir görüntü çizen bordo beyazlı ekibimiz, hafta sonu Hacettespor deplasmanına çıkacak.






 

Deplasmanda 3 puan arayacak olan temsilcimiz İnegölspor, seri galibiyetler ile düşme potasından üst sıralara çıkmayı amaçlıyor.

 

5 KEZ KARŞILAŞTIK

Temsilcimiz İnegölspor, şimdiye kadar rakibi Hacettepe ile 5 kez karşı karşıya geldi. Temsilcimiz bu müsabakalarda rakibini 3 kez mağup ederken, 1 mağlubiyet ve 1 de beraberlik elde etti.

 

5 ATTIK 4 YEDİK

Tarihinde rakibimi ile 5 kez karşı karşıya gelen temsilcimiz İnegölspor, rakip ağlara 5 gol bırakırken kendi kalesinde ise 4 gol gördü.

 

SON MAÇI BİZ KAZANDIK

Temsilcimiz İnegölspor ile Hacettepe arasındaki son müsabaka 2012 yılında oynandı. Kendi evimizde oynadığımız müsabakyı Oktay Gümüş’ün attığı gol ile 1-0 kazanmayı başarmıştık.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş