MHP’den İnegölspor’a ziyaret

Yayınlama: 27.07.2023
34
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Kulüp Başkanı Osman Sevim ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, şunları söyledi:

“MHP teşkilatı olarak sizlere başarılar diliyoruz. Zor bir göreve talip oldunuz. Allah kolaylıklar versin. Bizler her zaman İnegölspor’umuzun yanında ve destekçisiyiz. Elimizden geldiği kadar maçlarımızı da takip edeceğiz. İnşallah sezon sonu özlemle beklediğimiz bir üst lige çıkarız. Yönetim olarak kulübümüze kalıcı gelir sağlamak adına çok güzel işlere imza atıyorsunuz. İnşallah bu yapılan yatırımlarla İnegölspor’umuzun uzun yıllar maddi olarak sıkıntı yaşamayacaktır”






İnegölspor Kulüp Başkanı Osman Sevim ise “Ziyaretiniz için hepinize çok teşekkür ederiz. İlçemizin tüm dinamikleri ile birlikte hareket ederek hem maddi hem de sportif anlamda başarıya ulaşacağımızdan şüphemiz yok. Yeter ki birlik ve beraberlik sağlansın. Bu manada elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Sizler maçlarımızda görmek bizleri son derece mutlu edecek ve gücümüze güç katacaktır. İnşallah el birliği ile hak ettiğimiz noktalara geleceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş