Mobilyaspor’dan Gençler’e ziyaret

Bu sezon 2. Amatör Küme’de futbol hayatına başlayacak olan Mobilyaspor’da, yönetim Gençlergücüspor Kulübünü ziyaret etti.

Yayınlama: 10.08.2018
753
A+
A-

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Bülent Acar, “Kısa bir süre önce ilçemizde kurularak çalışmalarına başlayan ve isim tercihi ile dikkatleri üzerine çeken Mobilyaspor Kulübünün Başkan ve Yönetim Kurulunu kulübümüzde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Mobilyaspor Başkanı Fatih Pal ve yönetim kurulu üyeleri kuruluşları esnasında yaptıkları çalışmalardan ve hedeflerinden bahsettiler. Kulübümüzle beraber ortak projeler geliştirerek çalışma yapmak istediklerini ifade ederek futbolcu desteği taleplerini ilettiler. Bizde Gençlergücüspor Kulübü olarak  öncelikle hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Futbolcu konusunda bizden istenen desteğe de talepleri ölçüsünde destek vereceğimizi ifade ediyoruz” dedi.

 

Mobilyaspor Başkanı Fatih Pal ise, “Bu akşam İnegöl’ün Marka Kulüplerinden bir tanesi olan Gençlergücüspor Kulübünü ziyaret ediyoruz. Öncelikle bizleri bu akşam ağırladıkları için çok teşekkür ederiz. Gençlergücü kulübü gerek benim ve kardeşimin, gerekse bu gün içimizde yönetici ve futbolcu olarak yer alan bir çok arkadaşımın geçmişte futbol oynadığı  ve bir çok dostlukların kazanılmasında ciddi katkıları olan bir camia. Bu yüzden bizde ayrı yerleri var. Mobilyaspor olarak bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları ve düşüncelerimizi bu akşam bir araya gelerek paylaştık. Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve destek için Başkan Vekilimiz Bülent Acar ve yönetici büyüklerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.






 

Ziyaret sonunda Mobilyaspor Başkanı Fatih Pal, Gençlergücüspor Kulübü Başkan Vekili Bülent Acar’a Mobilyaspor forması hediye edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş