Önemli olan deneyim kazanmak

İnegölspor U-12 takımı, İstanbul Silivri’de 17-18-19 Temmuz tarihlerinde düzenlenen U12 yaş grubu futbol turnuvasına katıldı. Turnuvaya İstanbul ve çevre illerden gelen 7 takım katıldı.

Yayınlama: 21.07.2018
1.083
A+
A-

İnegölspor, 19 sporcuyla katıldığı turnuvada tüm oyuncularına eşit sürelerde oynama imkanı verdi.

Alt yapı Gençlik geliştirme sorumlusu Özgür Şahin, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, ufak yaş gruplarında temel amaçlarının güzel oyun sergilemek ve çocukların saha içinde kendilerinin saha dışında da seyircilerin zevk aldığı güzel futbol seyrettirmek olduğunu belirtti.

 






Şahin, “İnegölspor olarak en büyük amacımızın A takıma futbolcu yetiştirmek ve bununla birlikte ahlaklı karakterli insanları topluma kazandırmak. Eğitim gruplarında ilk hedefimiz asla maç kazanma olmadı olmayacak. Bundan dolayı bu maçlarda bilgi paylaşımı yaparken skor paylaşımı yapmıyoruz. Sporcularımız buldukları süre boyunca futbolun doğrularını yaparak maçlarını tamamlamaya çalışıyorlar. Bu turnuva sporcularımızın gelişimlerine olumlu kazanımlar sağladı. Bu turnuvaya bizimle birlikte katılan İnegöl Kafkasspor camiasını tebrik ediyorum. Oynadığımız maçlarda futbolun doğrularını sahaya yansıtmanın yanında maç içi ve dışında İnegölspor olarak kendimize yakışır şekilde davranışlarda bulunarak örnek takım görüntüsü verdiğimize inanıyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş