PUAN YA DA PUANLAR HAKKIMIZDI

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, deplasmanda 1-0 mağlup olunan Kastamonuspor 1966 ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Gümüşhanespor maçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kastamonuspor müsabakasında puan ya da puanlar almaları gerekirken alamadıklarını belirten Penbe, “Puan ya da puanlar hakkımızdı ama olmadı” dedi.

Yayınlama: 17.03.2017
812
A+
A-

Penbe, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Zorlu bir maçı geride bıraktık. Kastamonuspor ligin ikinci yarısının flaş takımlarından bir tanesi ama iyi bir maç çıkarttığımızı düşünüyorum. Özellikle Kastamonu deplasmanında olmamıza rağmen sanki Kastamonuspor deplasmanda oynamış gibiydi. Takımımı ilk defa bu kadar diri ve bu kadar çok pas yapan, iyi oynayan olarak gördüm. Belki penaltıyı da gole çevirmiş olsaydık maçı 2-1 bile kazanabilirdik. Çünkü sahada kötü oynayan bir Kastamonu, iyi oynayan bir İnegölspor vardı. Futbolun adaleti olmuş olsaydı o maçtan puan yada puanlar alabilirdik. Ama futbolun güzelliği bu. Bazen iyi oynadığınız zaman puan alamıyorsunuz. Bunun için çok üzgünüz. Puan ve puanlar alabileceğimiz bir maçtı. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hakikatten belki de sezonun en iyi maçlarından bir tanesini oynadılar. Puan yada puanlar almak hakkımızdı ama olmadı. Futbolun dün adaleti olmuş olsaydı puanlar alırdık”

 

Gümüşhanespor ile karşılaşacakları müsabakaya değinen Penbe, “Şimdi önümüzdeki Gümüşhane maçına bakmak zorundayız. Onlarda kaybettiler. Şampiyonluk yarışları var. Bizim maçta çok daha istekli ve arzulu olacaklar. Kazanmak için her şeyi yapacaklar. O bilinçteyiz. Hazırlıklarımız sürüyor. Ama son maçtaki oyun bana umut verdi. İnşallah Kastamonu’da alamadığımız puan veya puanları Gümüşhane’de almak için futbolcu kardeşlerimizle elimizden geleni yapacağız” dedi.






 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş