Doğugücü ‘3. Lig’ parolası ile çalışmalarına başladı

Yayınlama: 14.08.2023
53
A+
A-

İnegöl’ün Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Doğugücü Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Hüseyin Yoğurtçu gözetiminde başladı.

Geçtiğimiz yıl ilk defa mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de İnegöl’ü başarı ile temsil eden, bu yıl ise yaptığı transferler ile 3. Lig’e yükselmeyi amaçlayan Doğugücü, yeni sezon hazırlıklarının startını verdi.

Teknik Direktör Hüseyin Yoğurtçu gözetiminde Cerrah’ta yeni sezon hazırlıklarına başlayan Doğugücü’nde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Yasin Uçkun, şu ifadeleri kullandı:






“Bu sezon önemli oyuncularla sezonu açtık ve hedeflerimiz için yeni bir kadro kurduk. İnşallah bu sezon performans olarak iyi bir noktada lige başlarız. Başlangıçlar gerçekten çok önemli. Amacımız güzel başlayıp, güzel bitirmek”

Teknik Direktör Hüseyin Yoğurtçu ise,

“Hedefe odaklandık ve yeni sezon hazırlıklarına başladık. Allah utandırmasın. İnşallah iyi bir hazırlık döneminin ardından lige 3 puanla başlarız ve devamı gelir. Şimdiye kadar elini taşın altına koyarak, isteklerimizi yerine getiren başka ve yönetimimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş