RAKiP HEKiMOĞLU

Temsilcimiz İnegölspor, ligin 6. haftasında deplasmanda Hekimoğlu Trabzon ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, müsabakadan 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Yayınlama: 04.10.2019
765
A+
A-

Türkiye Kupası 3. Tur müsabakasında Erzinspor’u 4-1 mağlup ederek çıkışa geçen temsilcimiz İnegölspor, bu müsabakanın hemen ardından kendi evinde ligin 5. Hafta maçında Hacettepe’yi ağırladı. Temsilcimiz, bu müsabakadan 3-0 galip ayrılarak çıkışını sürdürdü.

 

SON 2 MÜSABAKADA 7 GOL






Temsilcimiz İnegölspor, son oynadığı 2 resmi müsabakada toplam 7 gol atarken, kendi kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Son oynanan müsabakalarda temsilcimiz İnegölspor’un gol yollarında etkili olması taraftarları da mutlu etti.

 

RAKİP HEKİMOĞLU TRABZON

Temsilcimiz İnegölspor, ligin 6. hafta müsabakasında deplasmanda Hekimoğlu Trabzon’un konuğu olacak. Rakibimizin Hekimoğlu Trabzon, bu sezon oynadığı 5 müsabakada topladığı 8 puan ile puan cetvelinde 6. sırada bulunuyor.

 

EKİBİMİZ ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Öte yandan temsilcimiz İnegölspor, son iki müsabakada oynadığı futbol ve etkili performansını bu müsabakada da sahaya yansıtıp, 3 puanla İnegöl’e dönmeyi hedefliyor. Çıkışını sürdürmek isteyen temsilcimiz, rakibini mağlup ederek üst sıralara çıkmak istiyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş