Sokak basketbolu turnuvası start aldı

İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği ve 5 kategoride 33 takımın yer aldığı Sokak Basketbolu Turnuvası Perşembe akşamı start aldı. İlk müsabakalarda Yıldız erkekler kategorisinden Şututgart – İnegöl Rocket; Küçük erkekler kategorisinden ise Sıfır-Harlem Global takımları karşı karşıya geldi.

Yayınlama: 08.09.2018
938
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor organizasyonuyla düzenlediği Sokak Basketbolu Turnuvası başladı. 5 ayrı kategoride toplamda 33 takımın yer aldığı turnuvada; büyük erkekler 10 takım (grup), genç erkekler 4 takım (lig), yıldız erkekler 9 takım (grup), küçük erkekler 5 takım (lig), minik erkekler 5 takım (lig) ile mücadele edecek.

 

Perşembe akşamı 18.00’da İnegöl Belediye Spor Salonunda turnuvanın startı verildi. Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit’in de katıldığı başlangıç müsabakalarında; Yıldız erkekler kategorisinden Şututgart – İnegöl Rocket ve Küçük erkekler kategorisinden ise Sıfır-Harlem Global takımları karşı karşıya geldi. Müsabakalar öncesi salondaki vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “Düzenlemiş olduğumuz sokak basketbol turnuvasının startını bu akşam veriyoruz. İlk müsabakanın başlama atışını yapacağız. Turnuvada 5 kategoride 33 takımımız mücadele edecek. Cumartesi günü de sonlanacak. İnşallah kazasız belasız müsabakalarımızı tamamlarız. İnegöl Belediyesi olarak 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımızı spor yapmaya teşvik eden, sporun içinde tutan bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. İnşallah bundan sonra da sportif anlamdaki faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.






 

Konuşma sonrası Eşref Yiğit’in atışıyla müsabakalar start aldı. İlk müsabakalar sonucunda Şututgart takımı İnegöl Rocket’i 5-3 mağlup etti. Harlem Global ise rakibi Sıfır’ı 6-4 geçerek turnuvaya galibiyetle başladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş