Son dakikalarda yıkıldık

Yayınlama: 19.12.2023
156
A+
A-

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda karşılaştığı Arnavutköy Belediyespor müsabakasının son dakikalarında yediği gol ile ile 3-3 berabere kalarak, haftayı 1 puan ile kapattı.

İnişli çıkışlı grafiğini sürdüren temsilcimiz İnegölspor, bir önceki hafta aldığı Isparta galibiyetinin ardından bu hafta deplasmanda Arnavutköy ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın son dakikalarına önde giren temsilcimiz, son dakikalarda kalesinde bulduğu gol ile bir puana razı oldu.

Müsabakanın 17’nci dakikasında önceki sezon İnegölspor’da forma giyen Metincan Cici, Arnavutköy adına penaltıdan golü bularak takımını 1-0 öne geçirdi.






Temsilcimiz İnegölspor ise, 21’inci dakikada Serhat Baştan ile golü bularak durumu 1-1’e getirdi.

İnegölspor, 30’uncu dakikada Furkan Özyapı ile bir gol daha bularak durumu 1-2’ye getirdi. Maçın ilk devresinde başka gol olmayınca, ilk yarıyı temsilcimiz 1-2 önde kapattı.

İkinci devreye atak başlayan Arnavutköy, 58’inci dakikada Hasan Türkyılmaz ile bir gol daha bularak durumu 2-2’ye getirdi.

Bu golden 7 dakika sonra ise temsilcimiz İnegölspor’da Orhan Aktaş sahneye çıktı ve bulduğu gol ile durumu 2-3’e getirdi.

Müsabakanın son dakikalarında Arnavutköy Ufuk Özcan ile golü bularak durumu 3-3’e getirdi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş