İnegölspor yaz spor okulu start aldı

İnegölspor yaz spor okulu geçtiğimiz Pazartesi akşamı İnegöl Stadyumunda gerçekleştirilen tören ile start aldı.

Yayınlama: 27.06.2018
714
A+
A-

Geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleştirilen tören İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, İnegölspor yöneticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Programda ilk konuşmayı gerçekleştiren Altyapı Antrenörü Özgür Şahin, “Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz ve değerli antrenör arkadaşlarım İnegölspor 2018-2019 yaz spor okulu açılışına hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle hocalarımızı tanıtmak istiyorum. Suat Güneş spor okulları sorumlusu, İzzet Kaya, Eser Durak 2006-2007 yaş grubu sorumlusu Fatih Türkmen 2008 yaş grubu sorumlusu, Tacettin Elmas, Murat Yakşi 2009 yaş grubu sorumlusu, Uğur Uyar, Murat Kışkan 2012-2013 yaş grubu sorumlusu, Caner Taban, Yunus Memiş 2011 yaş grubu sorumlusu, Eyüp Efe, Selahattin Esen 2010 yaş grubu sorumlusu Celaleddin Barut kaleci antrenörümüz sorumlusu, İsmail Derman stajyer antrenörümüz sorumlusu. 1.dönem çalışmalarımız 25 Haziran’da başlayıp, 20 Temmuz Cuma günü sona erecektir. Şuanda yaz spor okulumuza 472 sporcumuz katılım göstermiştir. Spor okulundaki bu süre boyunca amacımız çocuklarımızın kaliteli zaman geçirmesini sağlamak futbol oyunu dışında güzel ahlak sorumluluk bilinci, spor disiplini ve sosyalleşmesini sağlayıp İnegölspor alt yapısına ve profesyonel takımımıza kazandırmaktır. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.






 

ÖNCELİK CENTİLMENLİK

Daha sonra konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Öncelikle hoş geldiniz. Ben 2011-2012 sezonunda İnegölspor yönetim kuruluna altyapı sorumlusu olarak girdim. Ben için çok değerli günlerdi. Tabi biz mutfaktan bu işe geldik. Yavaş yavaş her sene bir şeyler kazanarak, İnegölspor’a kulüp başkanı olduk. Tabi burada öncelikle sizlerin teveccühü çok önemliydi. İnegöl halkının teveccühü çok önemliydi ama biz maçlardan önce hocalarımız sonuçlarla alakalı veya taktikler verildiği zaman en son konuşmaları yönetici olarak ben yapardım. Ben sevgili öğrencilere şunu söylemek istiyorum. Öncelikle centilmenlik, centilmenlik, centilmenlik. 3 tane şık bu. Bizim için centilmenlik her şeyden önce geliyor. Tabi buradaki genç kardeşlerimiz, çocuklarımız mutlaka İnegölspor’a ve ülkemizdeki diğer takımlara hizmet edecekler. O yüzden zaten biz burada varız. Mühim olan sizlerinde çocuklarınıza sahip çıkmanız. Onları çok güzel şekilde eğitmeniz. Öncelikle kardeşliği aşılamak gerekiyor. Ben bugün çok mutlu oldum. Güzel bir tablo görüyorum. Veliler beni çok mutlu ettiler. Kalabalık çok hoşuma gitti. İnşallah sezon sonuna kadar böyle gider. Çocuklarınız bizim canlarımız” diye konuştu.

 

İNEGÖLSPOR’A SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Hepinizin heyecanı var. Sevgili öğrencilerimiz, yavrularımız burada hazır vaziyette. Yaz spor okulunun başlangıcını yapıyoruz. Çocuklarınız emin ellerde. Bunu lütfen unutmayın. Eşref başkanımız çok güzel mesajlar verdi. Tabiî ki içki, kumar nasıl ki tüm kötülüklerin anasıysa, sporda bence hep çok güzelliğin başlangıcı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten gençlerimizin enerjisini atması, beraberinde çocuklarımızın merak duyduğu veya yetenekli olduğu alanlarda kendilerini geliştirmeye çalışması benim için önemli. Tabi bu fırsatı burada sevgili öğrencilerimize İnegölspor veriyor. Mutlaka aralarında yetenekli sporcular olacaktır ama gelecekte de her biri hayata kazandırılmış birer kaliteli insan olacaktır. Bu bizim için hepsinden önemli. Tabi sizlerde onların inşallah bundan sonra hep gözaydınlığını, güzel günlerini hep birlikte aşar ve görürsünüz. İnegölspor’umuz İnegöl’ün bir markası bir değeri, İnegölspor’umuza sahip çıkmamız gerekiyor. Dolayısıyla her fırsatta onlarında yanında olmak istiyorum. Müsabakasında da, antrenmanında da, birazdan inşallah toplantılarına da bir selam vermek ve destek vermek istiyorum. Destek olmak zorundayız. Çünkü aynı zamanda spor bir tanıtım aracı bir reklam aracı ve şehrimizin önemli değeri olduğunu da ifade etmek istiyorum. İnşallah burada yapılan hazırlıkların hiç biri karşılıksız kalmayacak. Emeği geçen çok kıymetli yöneticilerimizi, başkanımızı, beraberinde bu değerli teknik kadroyu ben şimdiden tebrik ediyor, kutluyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş