SÜRPRİZ YAPMAK İSTİYORUZ

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, 0-0 berabere kalınan Karşıyaka maçı ile çarşamba günü deplasmanda karşılaşılacak Kastamonuspor 1966 maçlarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Ligde herkes herkesten puan alabilir. Yenebilir, yenilebilir. Bizde bu çalışmalar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kastamonu’ya bir sürpriz yapmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 15.03.2017
900
A+
A-

Ergün Penbe, geçen hafta oynanan Karşıyaka ve çarşamba günü karşılaşacağımız Kastamonuspor müsabakasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Penbe, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Aslında içerideki Aydın ve Karşıyaka maçlarını almamız gereken maçlardı. Maalesef olmadı. Karşıyaka maçında attığımız golde var ama bariz golümüzü de maalesef vermediler. Bu ligde maçlar zaten zor olmaya başladı. Takımlar 1-0 kazanıyorlar. Biz hem 4 haftadır hakemlerle uğraşıyoruz hem atılan golümüz verilmiyor. Enteresan bir noktaya geldik. Takımların yavaş yavaş kaderleri ile oynamaya başladılar açıkçası. Ben 4 maçtır yönetilen, sergilenen yönetimden hiç memnun değilim. Kaldı ki ofsayt pozisyonundan verilmeyen golümüzde yönetmelik şunu der. “Eğer tereddütteysen, golse ver” der. Yan hakem 7-8 saniye sonra kaldırdı bayrağı. Tabi 3 puanımıza mal oldu. Alsaydık çok daha farklı bir yerde olacaktık. Çok daha keyifli olacaktık. Açıkçası içeride verdiğimiz puandan dolayı keyifli değiliz. Karşıyaka maçı kazanabileceğimiz maçlardan bir tanesiydi. Önümüzde şimdi 8 maçlık bir periyot var. 2 tane deplasmanımız var. Biliyoruz zorlu deplasmanlar. Bir tanesi ilk 5’i hedefi olan Kastamonu diğer de Gümüşhane maçı. Öncelikle Kastamonu maçını düşünüyoruz. Dediğimiz gibi bu ligde herkes herkesten puan alabilir. Yenebilir, yenilebilir. Bizde bu çalışmalar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kastamonu’ya bir sürpriz yapmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz alt taraftaki puan durumu da daraldı. Futbolcu kardeşlerimizle bunun bilincindeyiz. Özellikle şu 2 deplasmanda iyi çarpışıp puan yada puanlarla dönmek istiyoruz”






 

HABER: CİHAN EZLEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş