Voleybol turnuvası sona erdi

Yayınlama: 14.06.2024
35
A+
A-

İnegöl’de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen heyecan dolu Voleybol Turnuvası, büyük bir coşkuyla sona erdi. 24 Nisan 2024 tarihinde başlayan turnuvaya 14 kurum takımı katılırken, toplamda 43 müsabaka gerçekleştirildi.

Turnuvanın finalinde nefes kesen bir mücadele yaşandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü A takımı, rakiplerine karşı üstün performansıyla şampiyonluğa ulaşırken, finalde rakibi Buski’yi 3-1’lik skorla geçmeyi başardı. İkinci sırayı ise kıyasıya mücadele eden Buski takımı aldı. Üçüncülük kürsüsünde ise İnegöl Belediyesi yer alırken, MEB B takımı dördüncü sırayı elde etti.

Final müsabakasını izleyen İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, turnuvaya katılan tüm kurumları ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nü tebrik ederek, önemli bir etkinliği daha başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Arslan, gelecek yılın daha yoğun bir katılımla geçmesini umduklarını ifade etti.






Ödül töreninde, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel takdim etti. Turnuva boyunca gösterdikleri performans ve fair-play ruhuyla tüm takımlar büyük takdir topladılar. Gelecek yılın heyecanını şimdiden merakla bekliyoruz.

HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş