Zemci Şahin, “İnegölspor’a destek vereceğiz”

Yayınlama: 13.06.2024
128
A+
A-

İnegölspor’da başkan adayı olacağı konuşulan Abdurrahman Maksutlar, beraberindeki heyetle birlikte CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin’i ziyaret etti. Ziyarettin ardından açıklamalarda bulunan Zemci Şahin, “İnegölspor’a ve yönetiminde görev alacak arkadaşlara desteklerimizi sunacağız” dedi.

İnegölspor’da önceki yıllarda yöneticilik yapmış ve yeni oluşacak yönetimde görev almak isteyen genç iş adamları Aziz Polat, Abdurrahman Maksutlar ve Ali Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe binasında İlçe Başkanı Zemci Şahin’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, İnegölspor’a destek konusunda ortak bir görüş oluştu. İlçe Başkanı Zemci Şahin, ziyaretin ardından yaptığı kısa açıklamada, İnegölspor’a her zaman sahip çıkacaklarını belirterek şunları söyledi: “İnegölspor’a her zaman sahip çıkacağız. İnegölspor için elini taşın altına koyan arkadaşlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bizler de İnegölspor’a ve yönetiminde görev alacak arkadaşlara desteklerimizi sunacağız. Bütün İnegöl el ele vererek, İnegölspor’umuzu el birliği ile güç birliği ile daha üst seviyelere taşıyacağız”






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş