Boşnaklardan Aktaş’a ziyaret

Kısa süre önce yapılan olağan kongre sonucunda İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı olarak seçilen Şefik Memiş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 28.04.2016
650
A+
A-

Ziyarette, yaşadığımız bu güzel şehre hep beraber sahip çıkabilmek adına sadece dernek bünyesinde değil, renkli çiçek bahçesi içerisindeki diğer dernekler bir araya gelerek, onlarla kucaklaşarak güzel ve hayırlı çalışmalara imza atılması gerektiğine vurgu yapıldı.

 

Ziyaret sırasında konuşan İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şefik Memiş; “2 Nisan’da yapmış olduğumuz kongre sonucunda seçilen yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı ziyarete gelmiş bulunmaktayız. Başkanımızın gerek Bosna için gerekse derneğimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakasından dolayı huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler yeni yönetimiz ile birlikte belediyemizin düzenleyeceği her türlü organizasyonda yanlarında olacağımızı belirtir, saygılarımı sunarım” dedi.






 

İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin yeni seçilen başkanına ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Güzel İnegöl’ümüzün adeta renkli bir çiçek bahçesine benzediğini ve bu bahçenin de farklı çiçekleri içinde barındırdığını çok rahat bir şekilde görmekteyiz. Bosna Hersek göçmenleri de bu renkli bahçenin önemli nüvelerinden ve şehrimizin önemli unsurlarından bir tanesi. Bu noktada Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, hem kendi içerisinde yaptığı organizasyonlar ile hem de belediyemiz ile ortaklaşa olarak yapılan etkinliklerle örnek ve güzel projelere imza atıyorlar” dedi.

 

Aktaş; “Dernek yöneticiliğini maddi ve manevi fedakarlık isteyen, kültürleri yaşatma ve geleceğe taşıma noktasında özveri gerektiren bir görev olarak görmekteyim. Bu fedakarlığı ve özveriyi arkadaşlarımızın yapacağına yürekten inanıyorum. Ayrıca yaşadığımız bu güzel şehre hep beraber sahip çıkabilmek adına sadece dernek bünyesinde değil, bu renkli çiçek bahçesi içerisindeki diğer derneklerimizle bir araya gelerek, onlarla kucaklaşarak güzel ve hayırlı çalışmalara imza atmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

Aktaş son olarak; “İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığına seçilen Şefik Memiş ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şefik Memiş ziyaretin anısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çiçek takdim etti.

 

HABER: Uğur KESEN

 

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş