‘Buzlar Çözülmeden’ İnegöl’e geliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlıkları tamamlanan ‘Buzlar Çözülmeden’ adlı oyun Şubat ayı içinde İnegöl’deki tiyatro severlerle buluşacak.

Yayınlama: 28.01.2015
775
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Şubat ayında da en güzel oyunlarını sahnelemeye devam ediyor. ‘Buzlar Çözülmeden’, ‘Gulyabani’, ‘Evlenme’ ve ‘Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe’ oyunları Şubat’ta seyircisiyle buluşacak. ‘Buzlar Çözülmeden’ bu ay İnegöl’de tiyatro severlerin beğenisine sunulacak.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Şubat ayında ‘Buzlar Çözülmeden’ adlı oyununu 11, 12 ve 19 Şubat tarihlerinde Nilüfer Nazım Hikmet Kültür Evi’nde; 23 Şubat Pazartesi günü ise İnegöl Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.






 

Türk Tiyatrosu’nun en önemli yazarlarından biri olan Cevat Fehmi Başkut’un Türk Tiyatrosu klasikleri arasında yer alan oyunu ‘Buzlar Çözülmeden’, Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nurhan Tekerek’in yönetmenliğinde sahneleniyor. Kar yüzünden yolları kapalı kasabaya gelen yeni kaymakamın hikâyesini anlatan oyun, izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş