Gazipaşa’da Görsel Sanatlar Sergisi

Gazipaşa Ortaokulu’nda eğitim 350 öğrencinin sene başından bu yana Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinde çalışmalarını geçirdikleri bin civarı eser, okul bahçesinde sergilendi.

Yayınlama: 25.05.2016
2.557
A+
A-

Dün saat 11.00’da okul bahçesinde düzenlenen serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ve çok sayıda öğrenci ile eğitimci katılım gösterdi.

 

EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER SERGİYE ÇIKTI






Program esnasında bir konuşma yapan Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Ahmet Yakışıklı, “Gazipaşa Ortaokulu olarak sene başından bu yana Teknoloji Tasarım dersi, Görsel Sanatlar dersi öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan el emeği göz nuru çalışmalar bugün bizlerle paylaşılıyor. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Herkese iyi seyirler diliyorum” dedi.

 

HER ÇOCUK ÖZELDİR

Gazipaşa Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Nügiha Gürlek, “Çalışmalarımız ders konularımızla ilgilidir. Çocuklarımızın hepsinin emeği ve hayal gücü kullanıldı. Sene başından bu yana tüm emeklerini bugün burada sergiliyorlar. 350’yi aşkın öğrencimizin bin civarındaki eseri sergileniyor. Eserlerde tabi ki hatalar var ama hepsi el emeği göz nuru olduğu için çocuklarımızı kırmamak adına hepsini sergiliyoruz. Mesajımız; her çocuk özeldir. Her çocuğun yaptığı eser özeldir ve sergilenmeye değerdir” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş