HEM’den bir sergi daha

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ŞakirLakşe İlkokulu’nda ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında yapılan eğitimlerde ortaya çıkan eserler düzenlenen sergi ile beğeniye sunuldu.

Yayınlama: 18.05.2016
1.269
A+
A-

Dün saat 11.00’da okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen serginin açılışına HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Özdemir, serginin açılmasının ardından kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

 

TÜRK KADINININ İNCE ESTETİK ANLAYIŞI ESERLERE YANSITILDI






Program esnasında bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir; “Bakanlığımızın Okullar Hayat Olsun projesi vardı. Bu proje okulların eğitim öğretim zamanları dışında, derslikleri, bahçeleri, spor salonlarını velilere açmaktı. Şakir Lakşe İlkokulu’nun uygun olarak yerinde Umut hocamızla berabere el sanatları kursumuzu açtık. Velilerimiz çocukları okullara devam ederken bu kursa devam ettiler. Türk kadınının ince estetik anlayışını eserlerine yansıttılar. Az önce de sergimizi açtık. Bu kursumuzun açılışında emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ediyorum. Belgelerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

ESKİ GÜNLERİ ANIMSATIYOR

Şube Müdürü Orhan Çelik ise ülkemizin geleneği olan el sanatları sergisinin açılışında olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek; “Sizin bu el emeği göz nuru güzelliklerinizi görünce eski günler aklıma geldi. Annelerimizin yaptıkları heybeleri düşündüm. İşin sadece ticari yönü değil sosyal yönü de var. Sizleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından kursa katılanlara katılım belgeleri takdim edildi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş