İftarda bir araya geldiler

İnegöl’de perakende mağazacılığının örnek işletmelerinden olan Şimşek-Ekomar marketin yönetim ve personeli, önceki akşam Konak’ta düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Yayınlama: 27.06.2016
2.556
A+
A-

1997 yılında kurulan ve bugüne kadar İnegöl halkına hizmet veren Şimşek-Ekomar Marketin yönetim ve personeli, önceki akşam Konak’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştiren Ekomar ailesi iftarlarının bu yıl 9’uncusu yapıldı.

 

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı iftar programında yemek sonrası bir konuşma yapan Ekomar Marketleri Genel Koordinatörü Servet Koçan, bu yıl 9’uncusunu gerçekleştirdikleri iftar programına katılan personele teşekkür etti. 11 Ayın Sultanı Ramazanı Şerifin bir gecesinde de Ekomar ailesi olarak birlikte iftar yapmak istediklerini ve bu geleneği 9 yıldır sürdürdüklerini belirten Servet Koçan, “İnşallah bundan sonraki yıllarda da iftar programlarımız sürecek. Ben tüm personelimizin ve İnegöl halkının başta ramazanını ve ramazan ayında kutlayacağımız Kadir Gecesi ile bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.






 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş