İnsan ve sanat semineri

İnegöl Kent Konseyi’nin organizasyonu ile İnegöl’e gelen Neyzen ve Yazar Muharrem Dere ile Şair Nuri Şekerciler, İnegöl’de farklı okullarda öğrencilere ‘İnsan ve Sanat’ konulu seminer verdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 25.12.2014
781
A+
A-

İstaş-Kentaş İlköğretim Okulu, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü ile Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu öğrencilerine seminer veren ikili, öğrencilere izlettikleri videolar ile sanat tarihi hakkında bilgiler verdi.

 

GÖRDÜĞÜNÜZ SORUNLARI BİZİMLE PAYLAŞIN






Seminer öncesi öğrencilere seslenen İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, “Üniversite öğrencileri ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizin geçirdiğiniz yılları bende yaşadım. Bugün çok değerli konuklarımız var. Bugün farklı okullarda programlar yaptık. Bugün düşünce ve projelerini sizlerle paylaşacaklar. Sizler bu kentte yaşıyorsunuz. Benim sizden isteğim bu kente dair sıkıntılar varsa bunları bizlerle paylaşmanızı istiyoruz” dedi.

 

Haydar Cerrah’ın ardından söz alan Muharrem Dere İskoçya, İtalya ve İspanya’da 3 yıl araştırma yaptığını söyleyerek, eski Türk kültürünün Avrupa kültürüne asla tercih etmeyeceğini belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş