İş adamlarının yardım eli

İnegöllü Metin olarak sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen Metin Karduz, fenomenliğin yanı sıra bazı iş adamlarının kendisine olan güveni ile birlikte yardım işlerinde de adından söz ettiriyor.

Yayınlama: 28.06.2016
6.382
A+
A-

İş haricinden hobi olarak başladığı sosyal medya üzerinden haber paylaşımları ile fenomen olan İnegöllü Metin, iş adamlarının yardım eli olmaya devam ediyor. Bazı iş adamları, Metin Karduz ile irtibata geçerek, yardım çeklerini dağıtması için kendisini görevlendiriyor.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Metin Karduz, şu ifadeleri kullandı, “Tabi Ramazan Ayı ile birlikte yardım etkinlikleri de artmaya başladı. Ramazan Ayı öncesinde de bizim kendimizin yapmış olduğu yardım çalışmaları vardı. Bazı iş adamları bizlere ulaşarak kendi yardım çeklerini ihtiyaç sahibi ailelere vermemiz için bizleri görevlendirdi. Ben kendilerine İnegöl halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.






 

İnegöl Belediyesi’nin Umuteli vasıtası ile bir çok aileye ulaştığını belirten Karduz, “İnegöl Belediyesi Umuteli vasıtası ile İnegöl’de durumu olmayan vatandaşlara ulaşabiliyor. Belediyenin de bu konuda ciddi destekleri var. Biz de kendi çapımızda Allah için birşeyler yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş